Vacature Functioneel beheerder sociaal domein (2x)

Functioneel Beheerder
Gemeente Hilversum
 • Gemeente Hilversum
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij initiatiefrijk, resultaatgericht en analytisch sterk? Kun je goed schakelen tussen verschillende onderwerpen en houd je van afwisseling? Ben je daarnaast in je werk een enthousiaste functioneel beheerder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Kom dan met ons speeddaten!

Gemeente Hilversum heeft meerdere (2) vacatures voor de functie van
Functioneel Beheerder Sociaal Domein

Functie
De Gemeente Hilversum is op zoek naar 2 nieuwe collega’s (zowel ervaren als onervaren) binnen het team Business IT ondersteuning. Heb jij een brede kijk op de functionele vragen van de klantorganisatie en ben jij in staat om die vragen met IT perspectief te kunnen weergeven? Lees dan verder! Als functioneel beheerder bouw je mee aan zichtbare projecten in onze digitale wereld en ben jij de schakel tussen gebruikers en de IT-organisatie en weet je hierin de juiste vertaalslag te maken. We zoeken nieuwe collega’s voor het sociaal domein.

Waarom zoeken we jou?
Omdat jouw communicatievaardigheden ervoor zorgen dat je collega’s en opdrachtgevers aan je weet te binden. Je kunt de complexe materie van jouw vakgebied helder overbrengen en haalt voldoening uit het vinden van goede oplossingen. Je houd je bezig met pro- en reactief functioneel beheer van meerdere applicaties in het sociaal domein. Het beheren, onderhouden en testen van complexe applicaties hoort bij je werk. Verder los je incidenten op, bewaak je performance en ondersteun je bij installaties en testen van nieuwe software of releases. Je adviseert bij complexe applicatievraagstukken en realiseert oplossingen. Ook onderhoud je (op operationeel niveau) contacten met diverse functioneel beheerders en (interne en externe) leveranciers. Je komt te werken in een organisatie die volop in beweging is en waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Team Business IT ondersteuning
Je komt te werken binnen het team Business IT Ondersteuning (BIO), samen met het team IT en het team Informatiemanagement onderdeel van de IT-keten. Het team bestaat uit 20 functioneel beheerders op uiteenlopende onderdelen. Als team hebben we de ambitie om onze klanten te ondersteunen op het gebied van IT dienstverlening en -ontwikkeling. Binnen het team kennen we verschillende domeinen, maar werken we met zijn allen aan het verbeteren van onze processen en vaardigheden in het beheer. Binnen alle domeinen staan we voor interessante uitdagingen zoals de transitie in het sociaal domein, de omgevingswet, verbeteren e-dienstverlening of samenwerking in de regio. Vanuit het team BIO leveren we in al deze ontwikkelingen een belangrijke bijdrage, en daar kunnen we jou goed bij gebruiken!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in een relevante richting of aangevuld met specifieke informatiserings- en automatiseringsopleidingen;
 • 1-5 jaar werkervaring op het gebied van functioneel beheer, bij voorkeur bij een overheidsorganisatie;
 • Ervaring met BiSL processen en projectmatig werken;
 • Kennis van de processen sociaal domein, ervaring met Suite voor Sociaal Domein van Centric;
 • Als junior/starter kun je uiteraard niet (volledig) aan bovengenoemde eisen voldoen, maar kom je in een team met ervaren collega’s die je goed helpen door ervaring en trainingen.

Daarnaast
 • Ben je analytisch sterk en combineert dit op innovatieve wijze door dwarsverbanden te leggen tussen informatie, proces en applicatie;
 • Heb je een sterk oplossend vermogen en signaleer je kansen voor de klant zonder de belangen van het team uit het oog te verliezen;
 • Ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met het krijgen en geven van feedback.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.805 p/m

Daarbij hoort een salaris van maximaal € 3.805,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring. Junioren stromen in met schaal 8 (maximaal €3.376,- bruto per maand)

lees meer

Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
Het gaat om functies voor 32-36 uur per week.
Overige info Selectie
Op woensdag 2 oktober houden we een selectiedag waarbij we in de ochtend via casuïstiek met je van gedachten willen wisselen over de inhoud. Daarna hebben we een informele kennismaking met toekomstige collega’s uit het team BIO tijdens een gezamenlijke lunch. Ondertussen selecteren we een aantal kandidaten voor een persoonlijk gesprek in de middag. Als ook dat gesprek goed gaat hoor je daarna direct of we je de baan aanbieden!

Informatie
Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie en de sollicitatieprocedure? Bel gerust even met Navien Doerga tel. 035-629 2977.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw motivatie en CV graag vóór 23 september 2019 tegemoet.

Deze vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een voorrangspositie.

Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Stiana Sibon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Hilversum
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hilversum