Vacature Senior Systeembeheerder

Vacature Amstelveen

Systeembeheerder
Ziekenhuis Amstelland
  • Ziekenhuis Amstelland
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Zoek jij een afwisselende functie en heb je een HBO opleiding in de ICT en / of technische computerkunde? Wil jij werken in een kleinschalig ziekenhuis waar korte lijnen zijn en een goede werksfeer? Lees dan snel verder!
 
Wat ga je doen als Senior Systeembeheerder?
Als Senior systeembeheerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en bewaking van de automatiseringssystemen en netwerken in ons ziekenhuis. Een verantwoordelijke rol omdat het ziekenhuis afhankelijk is van de kwaliteit van jouw werk!

Je zorgt voor opvolging van structurele problemen, maar springt ook bij om incidenten op te lossen. Je zorgt voor een tijdige implementatie van nieuwe of gewijzigde software en hardware, zowel in de kantooromgeving als in de primaire zorg. Belangrijk is dat je helder en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk, kunt communiceren met leveranciers en een diversiteit aan gebruikers. Je onderhoudt procedurebeschrijvingen en je brengt adviezen uit over het te voeren ICT-infrastructuur-beleid.

Je nieuwe collega aan het woord
“Werken als systeembeheerder in een ziekenhuis is enorm uitdagend. Een optimaal functionerende infrastructuur is essentieel voor professionals rond patiëntenzorg. Het leuke van werken in een ziekenhuis is de enorme verscheidenheid van in gebruik zijnde systemen. Het is verantwoordelijk werk maar ook leuk werk op een dynamische en collegiale afdeling!’’

Over ons ziekenhuis
Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

lees meer

Functie-eisen Voor deze afwisselende functie zoeken wij iemand met een HBO opleiding in de informatica en/of technische computerkunde of ruime ervaring in een soortgelijke functie met minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op dit gebied.

Ten aanzien van de technische aspecten vragen wij nadrukkelijk om ruime actuele ervaring met een hoofdzakelijk Microsoft georiënteerde omgeving, virtualisatie, SAN, netwerkinfrastructuur, server-based computing, security, VOIP, VoWLAN en (zo mogelijk met) het koppelen van medische applicaties. Je voelt je thuis in een team van enthousiaste collega’s en hebt een flexibele, klantgerichte en praktische instelling. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig werkt, aantoonbare ervaring hebt met participeren in projecten en goed kan omgaan met crisissituaties.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat wij bieden!

• Een fulltime functie (36 uur per week), met – volgens rooster – bereikbaarheidsdiensten;
• Wij bieden afwisselend werk in een dynamische omgeving met leuke collega’s. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van werkervaring en bedraagt maximaal € 3917,- bruto per maand (FWG schaal 55), op basis van 36 uur per week;
• Er gelden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en gratis parkeergelegenheid.

lees meer

Overige info Informatie
Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Bas Brummans, Manager ICT, via 020-7556370.

Enthousiast? Laten we kennis maken!
Wil je reageren? Dat kan via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling recruitment. Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons. Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amstelveen