Vacature Junior Functioneel Beheerder

Vacature Leiden

Functioneel Beheerder
ETB-BISLIFE
  • ETB-BISLIFE Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ETB-BISLIFE is op zoek naar een enthousiaste
Junior Functioneel Beheerder
3–4 dagen per week

Functiebeschrijving
In deze functie houd je je bezig met het functioneel beheren van de voor ETB-BISLIFE kritische informatiesystemen die de processen met betrekking tot donatie en allocatie ondersteunen. Door het dynamische karakter van de processen ligt de nadruk op het (laten) wijzigen, testen, valideren en documenteren van deze systemen. Daarnaast maakt het ondersteunen van gebruikers bij een correct en optimaal gebruik van de systemen en bij de invoering van nieuwe functionaliteiten een belangrijke onderdeel van de werkzaamheden uit.
Je werkt zowel op de locatie Beverwijk als op de locatie Leiden.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op IT gerelateerd gebied. Daarnaast beschik je over inzicht in automatiseringsprocessen en het abstraherend vermogen om verbanden tussen de benodigde processen en kenniselementen te kunnen leggen.

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van testen van automatiseringssystemen en op het gebied van algemene en functionele projectleiding. Je hebt bij voorkeur twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met gezondheidszorg is een pré. Jij bent zelfstandig, initiatiefrijk, secuur en je hebt oog voor verschillende belangen. Daarnaast ben je integer, transparant en in staat om hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving ETB-BISLIFE is een multi tissue center dat zich richt op opslag, bewerking, distributie en bemiddeling van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie - doeleinden. Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland. ETB-BISLIFE is een organisatie zonder winstoogmerk.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een unieke organisatie die een aangename werksfeer kent met betrokken medewerkers. De aanstelling is voorlopig voor de periode van één jaar. De Rechtspositieregeling van ETB-BISLIFE volgt de CAO Ziekenhuizen. De aanstelling is voor 3 - 4 dagen per week. Een voltijds werkweek is 36 uur per week.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Frank Beneker, hoofd Bot- en Huidbank, telefoonnummer 06-53902737.Stuur je motivatiebrief met cv vóór 7 september 2019 via de sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

lees meer

Contactpersoon Nelie van den Oever
071 408 3910
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden