Vacature Product Owner

Vacature Den Haag

Product Owner
Numa Group BV
 • Numa Group BV
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om nog meer onze klanten te helpen bij deze digitale acceleratie, zijn we op zoek naar meerdere sterke kandidaten voor de functie
Product Owner

De wereld is aan het veranderen, technologische trends volgen elkaar steeds sneller op en klantbehoeften veranderen mee. Voor bedrijven is het relevant om zich aan te passen aan deze ontwikkelingen door digitale veranderingen aan te brengen welke essentieel zijn om te overleven. Menselijk gedrag staat hierbij centraal.

Wat ga je doen als Product Owner?
Numa ademt innovatie en kijkt met een vernieuwende blik naar strategie. Projecten worden Agile en in nauwe samenwerking met de klant aangepakt. Dus experimenteren, vroege klantvalidatie en continu bijsturen.

Vanuit jouw specifieke functie help je klanten met vernieuwen en ontwikkel je duurzame relaties met ze. Je inspireert en adviseert over strategie, innovatie en organisatie.

Je levert een bijdrage aan de digitale proposities die waarde leveren voor de organisatie en leert ze over de mogelijkheden van bijvoorbeeld Internet of Things, blockchain, AI en machine learning. In opdrachten ligt de nadruk op het verschil tussen strategic planning en strategic doing: stop planning, start making.

Wat doet ons team?
Ons team van uiteenlopende professionals is ervaren in het implementeren van innovatieve oplossingen en het oplossen van digitaliseringsvraagstukken. We geloven in de kracht van de groep en van ons ecosysteem. Daarom betrekken wij elkaar regelmatig bij de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Een klant krijgt zo niet één Numist, maar een heel team Numisten.

Ons gedachtegoed is, dat werken ook vooral inspirerend en leuk moet zijn. Zo komen we regelmatig bij elkaar voor een borrel, doen wij als team jaarlijks mee aan de City-Pier-City run, werken wij aan onze golf handicap en gaan wij jaarlijks een weekendje weg.

lees meer

Functie-eisen Wij verwachten van je dat je minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt als Product Owner of digital Project Manager, alsmede beschikt over een WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een relevante IT richting, Psychologische functieleer of Technische Bedrijfskunde.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Numa Group is een snel groeiend middelgroot bedrijf met Nederlandse roots dat bedrijven en overheden helpt bij Digitale Transformatie, Acceleratie en Innovatie. IOT, AI, Data Sciences, Blockchain, Platformen en Ecosystemen is waar wij ons mee bezighouden. Wij zien onszelf als een soort van ‘volwassen start-up’. We hebben de ‘never a dull moment’ en vrije ondernemende dynamiek van een start-up, gecombineerd met de expertise van ervaren professionals. Onze missie is het creëren van een waardevolle klantbeleving met mens, data en technologie. Als Numist zit je bovenop de nieuwste digitale technieken en methodieken. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden

• Een leerprogramma dat we samen met jou opstellen, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Een unieke kans om ons groeiende en dynamische bedrijf van binnenuit mee te maken;
• Een uitdagende functie waarin genoeg ruimte is voor eigen initiatief, je verder te ontplooien en mee te groeien met onze organisatie;
• Gezellige, gedreven collega’s in een informele en laagdrempelige werksfeer;
• Moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, een uitstekende mobiliteit-regeling, de keuze voor een smartphone en laptop.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
HRtunes zal deze sollicitatieprocedure begeleiden. Voor meer informatie of indien je specifieke vragen hebt, neem dan contact op met Sjef Koning, 06-55812344.

Indien je deze uitdaging durft aan te gaan, stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en cv via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Om aan dit proces invulling te geven zoeken wij tevens geschikte kandidaten voor de navolgende functies:
 • Project Manager
 • Data Governance Manager
 • Data Manager
 • Data Scientist

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

lees meer

Contactpersoon Sjef Koning
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag