user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Systeembeheerder / Netwerkbeheerder

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
CAOP
 • CAOP
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Systeembeheerder / Netwerkbeheerder
38 uur

Het CAOP ICT-netwerk
Het CAOP ICT-netwerk verbindt drie locaties die via een IP-VPN-verbinding zijn gekoppeld. We maken gebruik van een op VMware gebaseerde gevirtualiseerde netwerkomgeving met 80 Windowsservers. De e-mail wordt afgehandeld via MS Exchange.

Wat ga je doen als Systeembeheerder / Netwerkbeheerder?
In de functie van Systeem-/ netwerkbeheerder ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de technische infrastructuur, het datacommunicatienetwerk, de (externe) netwerkkoppelingen en de computersystemen, alsmede de overige informatie- en communicatiesystemen zoals de telefooncentrale (externe partij). Tevens behoort het behandelen van tweedelijnsvragen tot je werkzaamheden. In voorkomende gevallen adviseer je de teamverantwoordelijke over mogelijke escalaties en problemen en los je deze op. Je draagt zorg voor een tijdige- en actuele documentatie met betrekking tot de in beheer zijnde infrastructuur en architectuur en treed je op als projectcoördinator bij interne ICT projecten. Al deze werkzaamheden voer je uit voor het CAOP en alle opdrachtgevers.

Als systeem-/ netwerkbeheerder ben je ook in staat om op basis van gebruikersevaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses actief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten (communicatie infrastructuur) en bovendien om de installatie en configuratie van de gekozen verbetering door te voeren.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding met een sterke ICT-component;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als systeem-/ netwerkbeheerder;
 • gedegen kennis van MS Windows infrastructuur, Citrix, VMWare, Ivanti-software (voorheen Res), Carbonite (voorheen Evault) Backup, mobile device management en SQL databases. Bij voorkeur ben je MSCE gecertificeerd;
 • sterke adviesvaardigheden een goed analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • gedegen kennis en ervaring van ITIL-werkprocessen en methodiek;
 • ervaring met projectmatig uitvoeren en coördineren van IT-projecten in een complexe omgeving;
 • nieuwsgierige houding, bereidheid nieuwe dingen te leren en op te pakken, zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het CAOP is het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. De organisatie verbindt wetenschap met beleid en praktijk, zorgt voor kennisdeling binnen en tussen sectoren en beschikt over een groot netwerk. De ruim 200 professionals bieden een breed scala aan diensten: van advies en projectmanagement tot concrete ondersteuning van besturen en commissies. Onze collega’s moeten kunnen werken met een stabiel netwerk en systemen en de juiste middelen voor het uitoefen van hun werk. Voor het ICT-team zijn wij daarom op zoek naar een ervaren collega. Vind jij het leuk om de ICT te optimaliseren en een diversiteit aan projecten uit te voeren? Kom dan ons team versterken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een leuke, collegiale, inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Met veel eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.503 (schaal 10 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Sophie Kramer, tel. 06-53315290.
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM adviseur, tel. 070-3765959.

Solliciteren op de functie van Systeembeheerder / Netwerkbeheerder
Als jij jezelf in bovenstaand profiel herkent, zijn wij opzoek naar jou! Laat vóór 26 mei 2019 je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

De 1e gespreksronde vindt plaats op 06 juni 2019, de 2e gespreksronde op13 juni 2019. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven.
Een persoonlijkheid-, capaciteitentest en integriteitsscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Frank Korendijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag