user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel BeheerderMedior Functioneel BeheerderFunctioneel Beheerder Rotterdam
Stichting star-shl
 • Stichting star-shl
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 uur p/w
Functieomschrijving De 1.300 professionals van Stichting star-shl dragen bij aan de gezondheid van mensen door zorgverleners en cliënten snel zekerheid te geven met betrouwbare medisch diagnostische informatie. Daarnaast bieden wij ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Star-shl draagt bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg. Vanuit onze visie dat diagnostiek een integrale en onmisbare schakel is in de zorgketen werkt star-shl samen met andere zorgaanbieders en spelen we in op de verwachtingen van onze klanten, door onze diensten continu te verbeteren en waar mogelijk te overtreffen. We zijn innovatief in ons aanbod. Dit alles doen wij vanuit een maatschappelijk perspectief en duurzaam werkgeverschap, waarbij wij onze medewerkers steeds uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Voor onze afdeling P&O zijn wij per direct op zoek naar een:

Functioneel Beheerder
24 uur per week (voorkeur dinsdag, donderdag en vrijdag)

Het team P&O heeft mooie uitdagingen voor de komende drie jaar. Een groot gedeelte ervan draagt bij aan een innovatieve en wendbare organisatie en ook de systemen waarmee we werken, dragen aan daar bij. Wij zoeken een collega die ons ontzorgt en ondersteunt bij alles wat P&O applicaties en systemen betreft. Jij bent in staat de behoeften van het team en onze klant, de medewerkers en leidinggevenden van star-shl, te vertalen naar functionele specificaties. Jij bent degene die regie voert over het oplossen van incidenten en het uitvoeren van changes. Dit alles in afstemming met het team, met name met de adviseur P&O dit het functioneel applicatiebeheer in haar portefeuille heeft.

lees meer

Functie-eisen
 • procesmatig sturen en bewaken van incidenten, probleemafhandeling met betrekking tot de bedrijfsapplicatie;
 • zorgdragen voor de het voorstellen en implementatie van de wijzigingen, inclusief aanpassen van de documentatie;
 • monitoren en beheren van datastromen en het regisseren van incidenten en changes over de keten;
 • ondersteunen bij projecten en het bewaken van de impact op de huidige systemen;
 • samen met functioneel beheerders in de organisatie het verder professionaliseren van de functie.

Ben je proactief ingesteld en heb je aantoonbare ervaring op het gebied van functioneel applicatiebeheer? Ben je een inhoudelijke specialist die de functionele wensen kan vertalen in gefundeerde wijzigingen in applicaties? Ben je communicatief vaardig, klantgericht en weet je mensen mee te laten bewegen? Wil je meehelpen functioneel beheer te professionaliseren? Kortom ben je een ervaren functioneel applicatiebeheerder? Dan komen we graag met jou in contact!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden een uitdagende functie in een innoverende organisatie binnen een prettige werkomgeving. Het salaris is conform CAO-Ziekenhuizen functiegroep 50, daarbij komt vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Star-shl stimuleert blijvend ontwikkelen en biedt hier ruime mogelijkheden voor.

lees meer

Functioneel Beheerder
Score: 7.9
Stemmen: 47

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam