user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Architect

Business (Solution) Architect
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij een sleutelrol spelen in het optimaliseren van de samenhang tussen infrastructuur en applicaties zodat onze klanten op een betrouwbare manier hun dienstverlening kunnen aanbieden? Ben jij een doortastende verbinder die het verschil weet te maken voor onze klanten binnen de logistieke sector?

CGI heeft een vacature voor de functie van

Senior Architect
Fulltime

Wat ga je doen als Architect?
Als Senior Architect ontwerp en creëer je creatieve, klantgerichte, technische oplossingen op basis van de klantvraag. Je bekijkt de probleemstelling steeds vanuit een organisatie brede optiek. Daarnaast wend je jouw invloed aan om de opdrachtgever te overtuigen van de voorgestelde oplossingen en zorg je voor acceptatie bij eindgebruikers en operationele afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het geven van onderbouwde adviezen, bewaakt de realisatie en brengt rapport uit. Verder voer je de regie over implementaties, aansluitingen, autorisaties etc. bij onze klanten. Afhandeling van complexe incidenten, problemen en wijzigingen behoren ook tot jouw werkzaamheden.

Als Senior Architect kom je werken binnen onze sector Transportation, Post & Logistics. Als onderdeel van het team Smart Logistics kom je terecht in een dynamische omgeving waarbij flexibiliteit en professionaliteit de boventoon voeren. Door het brede pakket aan klanten en een diversiteit aan oplossingen zijn de uitdagingen en mogelijkheden die wij als unit bieden groot. CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. We helpen logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale onderneming en het uitwerken van een digitale strategie. We ondersteunen klanten ook bij het praktisch realiseren van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan. CGI is voorloper op gebied van legacy migration, advanced data analytics, cybersecurity en – misschien wel nergens zo belangrijk als in de logistiek – Internet-of-Things, Physical Internet en diverse andere emerging technologies. Een leuke en interessante omgeving om te werken door de diversiteit aan opdrachtgevers, de diversiteit aan opdrachten en de diversiteit aan expertise en members!

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en met jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je klanten en collega's voor je ideeën te winnen. Verder combineer je een brede kijk op ontwikkelingen binnen de IT met een scherp oog voor de belangen van de business. Je houdt van uitdagingen en gaat vol enthousiasme de strijd aan met complexe problemen. Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding met een sterke ICT-component;
 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een soortgelijke rol als Solution architect;
 • Kennis van beheer en beveiliging en van Architectuur en IT Referentiemodellen: TOGAF, SID, TAM, SOA;
 • Minimaal VCP for VMware vSphere 5.x gecertificeerd;
 • Kennis en ervaring met informatiebeveiliging, Central Storage (bij voorkeur HP EVA en NetApp), Enclosures en Blades, VSphere 4.x/5.x hypervisor, Citrix Xenserver 6.x hypervisor;
 • Bij voorkeur kennis van Cloud technologieën, van netwerkcomponenten, firewalls, loadbalancers en ssl- offloaders.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

lees meer

Overige info Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ruben Gelok via +316-53312370. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00,

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amstelveen