user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technical Software Engineer

Software Developer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Volg jij ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet en wat jij als eerste wat er allemaal speelt? Werk jij als Software Engineer graag op de grens van het onmogelijke?

CGI heeft voor haar locatie in Arnhem een vacature voor een

Technical Software Engineer
Fulltime

Wat ga je doen als Technical Software Engineer?
Als Technical Software Engineer draag je, veelal binnen (internationaal) teamverband, bij aan de realisatie van technische complexe oplossingen voor onze klanten. Hierbij wordt een gedegen ontwikkelproces gevolgd. Ons doel is om het werk inhoudelijk uitdagend en afwisselend te houden, zowel op het gebied van je rol als het domein. Zo ben je op het ene project actief als software ontwikkelaar van een workflow management systeem voor cluster computing en kan je rol daarna die van informatie analist zijn voor een nieuw integratie platform, afhankelijk van jouw eigen ambities.

Je komt als Technical Software Engineer te werken binnen onze Sector Manufacturing Retail & Consumer Services. Binnen deze sector zijn wij verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten. Dit zijn naast multinationals ook bedrijven aan de top van het MKB. Zo kunnen we jou de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw entrepreneur schap (verder) ontwikkelen. Naast het oplossen van complexe technische uitdagingen voor onze klanten zijn wij continu bezig ons vakmanschap verder te ontwikkelen. Vakmanschap op het gebied van de ontwikkeling van veelal technische real time systemen die niet mogen falen. Dit doen wij als team, zowel tijdens kantoortijd als daarbuiten in onze vrije tijd, doen wij veel dingen samen. Zo organiseren wij vanuit de Technical Software Engineer Community ‘TSE op stap’ of op sportief gebied bezoeken wij regelmatig de klimwand.

lees meer

Functie-eisen Je bent nieuwsgierig aangelegd, werkt heel gestructureerd en weet dat je door goed samenwerken tot de beste resultaten komt. Je hebt passie voor de techniek en haalt energie uit het leveren van kwaliteit. Ook heb jij:
 • Afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
 • Ervaring met software ontwikkeling (Fortran, C, C++, C#/.Net of Java);
 • Ervaring met het maken van requirements en design documentatie (UML);
 • Ervaring met Windows, Linux/Unix en/of real-time systemen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

lees meer

Overige info Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Pascal Kuipers via +31 88 56 46 638. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem