user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicedeskmedewerker

ICT Servicedesk Medewerker
Thuisvester
 • Thuisvester
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Word jij onze collega?

Thuisvester heeft voor haar locatie in Oosterhout een vacature voor een

Servicedeskmedewerker

36 uur

Als servicedeskmedewerker houdt je je met name bezig met het verhelpen van ICT-vraagstukken. Je maakt onderdeel uit van het team I&A. dat verantwoordelijk is voor de processen op het gebied van automatisering, informatie-, project- en procesmanagement communicatietechnologie, functioneel beheer, kwaliteitsbeleid en inkoopcontrol. Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen. 

Wat ga je doen als Servicedeskmedewerker?
Als servicedeskmedewerker handel je gebruikersvragen en storingen af. Je analyseert probleemmeldingen, bepaalt de oorzaak en neemt operationele maatregelen. Je meldt dit bij de leverancier en bewaakt tijdige reactie. Je registreert je ge-nomen acties en koppelt terug naar betrokkenen. Je bepaalt de prioriteit van de binnengekomen vraagstukken en bewaakt de voortgang. Je bent verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van de werkstations (hardware en software), het instellen van de juiste autorisaties en rechten in de verschillende systemen en afstemming met een externe partner met betrekking tot de SAAS-oplossingen. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een MBO werk en denkniveau met een duidelijke oriëntatie op de interne automatiseringsinfrastructuur.
 • Je bent goed in staat om zelf prioriteiten te stellen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht.
 • Je bent inventief, discreet en zorgvuldig en durft ook aan te geven als werkzaamheden anders kunnen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg

Een interessante functie in een klein en dynamisch team. Binnen onze organisatie kan je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal F van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per week. De CAO kent een uitstekende pensioenregeling. 

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken, reageer dan via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Jeroen Pals (hoofd interne dienstverlening) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162 - 49 11 00. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Lilly van Zundert
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oosterhout Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout