user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Java Developer

Developer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij een passie voor technologie en ben jij altijd al eerste op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties? Weet jij hoe je de verbinding moet maken tussen business en techniek bij onze klanten binnen de overheidssector?

CGI heeft een vacature voor de functie van

Java Developer
Groningen

Wat ga je doen als Java Developer?
Als Java developer bij CGI ga je deel uitmaken van de grootste en meest actieve JAVA community van Nederland. Je wordt daar opgenomen in een team van Developers en gaat een bijdrage leveren aan de technische realisatie van complexe systemen voor onze klanten. Hierbij maak je in eenvoudige taal aan een klant duidelijk welke softwareoplossingen op zijn of haar organisatie van toepassing kunnen zijn. Je weet voor onze klanten de verbinding te leggen tussen de business en techniek.

Met helder en goed advies vertaal je businesseisen en -wensen naar het toepassen van innovatie en slimme oplossingen, gebaseerd op Java technieken zoals JEE en Spring Framework. Je werkt in teamverband, met de nieuwste frameworks, op basis van het Continuous Integration en Continous Delivery gedachtengoed. Hiervoor zorg je dat jouw kennis up-to-date blijft. Door het delen van je kennis en kunde weet je anderen te inspireren en jezelf te profileren in de markt.

Waar kom je terecht?
Als Java developer kom je te werken voor onze unit Overheid Noord-Nederland. Binnen deze unit hebben we te maken met een diversiteit aan klanten, ieder met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burger verwacht, hun bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.

Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte overheid. Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burger. Zo werken wij voor onze klanten in Noord-Nederland onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

lees meer

Functie-eisen Je hebt je ontwikkeld op het gebied van Object Oriëntatie en nieuwe technologieën en beschikt over specifieke kennis van het J2EE platform. Je krijgt energie van het werken in een Agile omgeving. Je bent een ambitieuze sterspelers die zich onderscheidt door daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht.

Verder heb je:
 • Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
 • Minimaal twee jaar ervaring als ontwikkelaar in verschillende Java projecten;
 • Je bezit specifieke kennis van IDE zoals Eclipse of Netbeans, frameworks zoals Spring, JBoss Seam, Oracle ADF, Hibernate en methoden en technieken als Scrum en UML;
 • Up-to-date certificeringen (Sun of Oracle).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

lees meer

Overige info Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Eric Hendriks +31 88 56 4000. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Eric Hendriks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen