user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Cloud en Infrastructure Engineer

Netwerk EngineerSystem Engineer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij voorop lopen in de continu veranderende wereld van ICT? Kan jij, met jouw kennis en ervaring, ervoor zorgen dat de innovatieve en betrouwbare oplossingen die jij voor onze klanten creëert, bijdragen aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen?

CGI heeft een vacature voor de functie van

Cloud en Infrastructure Engineer
Groningen

Wat ga je doen als Cloud en Infrastructure Engineer?
Als Cloud en Infrastructuur Engineers ben je als geen ander in staat om onze klanten in Noord Nederland te helpen bestaande infrastructuren te moderniseren, deze te migreren naar/aan te sluiten op de Cloud en infrastructuren effectief te beheren. Je zorgt ervoor dat IT op een beheerste manier kan worden gemoderniseerd. Samen met je collega’s geef je antwoord op complexe infrastructuur-vraagstukken, automatiseer je routinematige taken en los je problemen op in beheeromgevingen waarbij de klant en dienstverlening centraal staan. Daarnaast heb je een brugfunctie tussen de business en het IT-infrastructuurbeheer.

Wij zoeken Cloud en Infrastructuur engineers die de uitdaging aan kunnen om in een dynamische omgeving innovatieve en betrouwbare cloud- infrastructuur- en netwerkomgevingen voor onze klanten te realiseren, te upgraden en te beheren, in private en public clouds.

lees meer

Functie-eisen Vanzelfsprekend ben je een crack in je vakgebied. Je bent breed ontwikkeld en multidisciplinair inzetbaar en blijft jezelf verder ontwikkelen. Je bent sociaal, communicatief sterk en motiveert je collega’s. Samen signaleer je belangrijke ontwikkelingen in het ICT-veld en kom je met innovatieve ideeën.

Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterke ICT component;
 • Minimaal 1,5 jaar ervaring in de ICT als infra / netwerk engineer (junior), 3 jaar (voor medior) of meer dan 5 jaar in combinatie met ervaring met coördinatie en projectleiding (als senior);
 • Certificering in- en meerjarige hands-on ervaring met tenminste één core infrastructuurtechnologie, zoals Linux, VMware, HyperV, Citrix, Cisco of Microsoft Windows Server;
 • Eén of meerdere van de onderstaande skills /certificaten of de bereidheid je deze eigen te maken/te behalen (is een pre): Ervaring met- en/of gecertificeerd in public cloudomgevingen zoals Amazon AWS en Microsoft Azure;
 • Ervaring met private cloudomgevingen zoals OpenStack, OpenShift, Cloud Foundry; Kennis van en ervaring met Agile/Scrum, DevOps, Continuous delivery;
 • Kennis van en ervaring met het opzetten en beheren van grootschalige werkplekomgevingen; -Ervaring met tooling voor monitoring en logging;
 • Ervaring met netwerktechnologieën: TCP/IP, SSH, DNS, FTP, Routering, Firewalls, IDS/IPS, SDN; Hands-on ervaring met geautomatiseerde configuratietools voor Continuous Delivery, zoals Ansible of Puppet; Scriptingervaring in Bash of PowerShell; Programmeerervaring in bijvoorbeeld Python of Java.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Je gaat als Cloud en Infrastructure Engineer werken voor de unit Overheid Noord-Nederland. Binnen deze unit hebben we te maken met een diversiteit aan klanten. Iedere klant heeft zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burger verwacht, hun bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte overheid. Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burger. Zo werken wij voor onze klanten in Noord-Nederland onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting. Samen met 200 enthousiaste collega’s, werk je aan projecten o.a. op gebied van digitale transformatie, Internet of Things, SmartBuilding en Energie Transities. Projecten zijn op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

CGI is in 2019 voor het vijfde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. Wij bieden je een uitdagende functie in het Noorden van Nederland inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Overige info Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Eric Hendriks +31 88 56 4000. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Afdeling Human Resources
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen