user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Linux/UNIX Specialist

SysteembeheerderSystem Engineer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de beste in je vak en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij als Linux/UNIX specialist ingezet worden op uitdagende projecten en werken aan complexe oplossingen bij klanten binnen onze unit Overheid?

CGI heeft een vacature voor de functie van

Linux/UNIX Specialist
Groningen

Wat ga je doen als Linux/UNIX Specialist?
Als Linux/UNIX specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe functionaliteiten, troubleshooten van incidenten en problemen en het onderhoud van Linux/UNIX infrastructuren. Je neemt waar nodig een adviserende rol aan en handelt proactief bij problemen, bedenkt passende oplossingen en voert deze ook door. Met je eigen inzichten, creativiteit en overtuigingskracht heb je het vermogen om onze klanten te bedienen. Je hebt ervaring met het opstellen van een plan van aanpak. Je kunt audits uitvoeren op technische infrastructuren en daar over helder en eenduidig rapporteren.

Je gaat als Linux/UNIX specialist werken voor de business unit Overheid binnen de sector Noord-Nederland. Binnen deze unit hebben we te maken met een diversiteit aan klanten.
Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burger verwacht, hun bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise. Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte overheid. Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burger. Zo werken wij voor onze klanten in Noord-Nederland onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een sterk analytisch vermogen en kan gestructureerd en nauwkeurig werken.
Bovendien ben je flexibel, heb je goede communicatieve vaardigheden en weet je de rust te bewaren in hectische situaties. Je bent bereidheid om volgens een rooster piketdiensten te draaien.

Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Ervaring als Linux/UNIX beheerder in enterprise omgevingen;
 • Ervaring met meerdere vendoren met name Red Hat, Suse en Ubuntu;
 • Gecertificeerd op tenminste één Linux/UNIX distributie (bv. RHCA, RHCE, SCA, SCE);
 • ITIL foundation;
 • Ervaring met het werken in een technisch team in een service/outsourcing omgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

lees meer

Overige info Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ronald ten Have via +31 61 293 5269. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals.
Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen