user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder
Beaphar B.V.
 • Beaphar B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder ons team van 400 medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld.

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de ICT op alle vestigingen van Beaphar in binnen- en buitenland. De afdeling is opgedeeld in 2 onderdelen: Techniek (5 personen) en Functioneel Applicatiebeheer (FAB) (7 personen).

Beaphar heeft voor haar afdeling ICT-FAB in Raalte een vacature voor een:

Functioneel Applicatiebeheerder

Fulltime

Over de functie van Functioneel Applicatiebeheerder
In deze functie ben je, samen met jouw 6 directe collega’s van ICT-FAB, verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer. ICT-FAB houdt zich eveneens bezig met de implementatie van nieuwe functionaliteiten. De uitvoering hiervan gebeurt veelal middels projecten. Het betreft nagenoeg alle applicaties van Beaphar waaronder het ERP-systeem QAD. 

Je hoofdtaken zijn:
 • het functioneel beheren van diverse applicaties;
 • beheer van autorisaties;
 • inventariseren van gebruikerswensen en deze vertalen naar de applicaties;
 • inrichten (functioneel) van kernapplicaties en adviseren over verbeteringen;
 • behandelen van incidenten;
 • coördineren van door te voeren wijzigingen (i.s.m. leverancier);
 • maken van testplannen;
 • adviseren en instrueren van gebruikers;
 • onderhouden van contacten met leveranciers;
 • opstellen en onderhouden van documentatie;
 • opstellen van procedures en werkinstructies.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste persoon met een afgeronde ICT-opleiding op MBO (4)/HBO-niveau met bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt affiniteit met applicaties en ICT-toepassingen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. 

Verder zijn de volgende persoonlijke eigenschappen op jou van toepassing: klant- en servicegericht, resultaatgericht, betrokken, proactief, communicatief, analytisch, zowel binnen een team als zelfstandig goed kunnen functioneren, goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Erwin Kaal (ICT Manager) op telefoonnummer 0572- 348890. 

Solliciteren op de functie van Functioneel Applicatiebeheerder
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om vóór 11 maart 2019 een sollicitatiebrief met CV te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Marleen Wolters
0572 - 348834
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Raalte Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Raalte