user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder
Bravis ziekenhuis
 • Bravis ziekenhuis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Functioneel Applicatiebeheerder
Roosendaal
Een ziekenhuis als het onze is 24 uur per dag en zeven dagen in de week in bedrijf. Onze ICT medewerkers zijn hierin onmisbare schakels: zij zorgen dat de infrastructuur van het ziekenhuis feilloos werkt. Kun jij naast deze technische verbinding ook de verbinding leggen met onze klanten? Naar zulke professionals zijn wij op zoek!

Waar ga je werken?
De afdeling I&A bestaat uit de teams Automatisering, Functioneel Applicatiebeheer (FAB), Informatisering en Servicedesk. Binnen het team FAB zijn 20 medewerkers werkzaam. Samen ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van diverse ziekenhuisbreed gebruikte applicaties.

Wat ga je doen?
Het team FAB wil zich verder ontwikkelen als goede gesprekspartner voor de organisatie. Daarvoor zijn wij op zoek naar een collega die van nature makkelijk communiceert. Het moet daarbij niet uitmaken of de communicatie met een medisch specialist, leidinggevende, verpleegkundige, secretaresse of naaste collega plaats vindt.

Bij het team FAB staat onze klant altijd centraal. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid je handelen, woordkeuze en aanpak geheel vanuit de klant te benaderen. In gesprek met de klant weet je ziekenhuis processen te doorgronden en overzichtelijk te vertalen naar een digitale oplossing. Detailkennis van de applicatie is voor jou niet van primair belang om de klant een goede oplossing te bieden. Het inrichten van de oplossing binnen de applicatie al dan niet in samenspraak met derden kost je geen enkele moeite.

We willen onze dienstverlening en ondersteuning van het planning- en roostersysteem (Monaco) en het incidenten kwaliteitssysteem (Smile) verder professionaliseren. Met jouw capaciteit om verschillende ideeën en belangen samen te brengen heb je hier een centrale rol in. Bravis is vooruitstrevend op het gebied van eHealth en daarbij is innovatief gedrag uitermate belangrijk.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van bedrijfskundige informatica.
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk.
 • Je kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken.
 • Je hebt een proactieve houding ten aanzien van signaleren en oplossen van knelpunten die voortvloeien uit het gebruik van de applicaties.
 • Gezien de snelheid waarmee veranderingen zich aandienen beschik je over flexibiliteit en de kwaliteit om mee te bewegen en de veranderingen mede inhoud te geven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.336 - € 3.490 p/m

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen. Salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring, gebaseerd op functiegroep 50, minimaal € 2.336,- en maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het betreft een dienstverband van 36 uur.

lees meer

Functioneel Applicatiebeheerder
Score: 8.2
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Roosendaal