user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Shared Servicedesk medewerker ICT

ICT Servicedesk Medewerker
CAOP
 • CAOP
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Shared Servicedesk medewerker ICT
(38 uur)

Het ICT-team
Ons ICT-team bestaat uit acht enthousiaste professionals aangevuld met externe specialisten. Zij beheren, ondersteunen en beveiligen onze omgeving die gebaseerd is op producten van Microsoft, VMware, Citrix en Sophos. Dit jaar moderniseren wij onze omgeving naar de meest recente versie van de producten. Ga jij onze collega’s ondersteunen bij de overgang naar Windows 10 en Office 2016?

Wat ga je doen?
Als Shared Servicedesk medewerker bestaan je werkzaamheden in hoofdzaak uit het afhandelen van ICT gerelateerde meldingen. De meldingen bevatten vragen, storingen en verzoeken voor wijzigingen. Voor de ondersteuning van collega’s van het facilitair bedrijf kan het afhandelen van facilitaire meldingen af en toe onderdeel zijn van je werk.

Meldingen van collega’s of opdrachtgevers ontvang je per telefoon, digitaal of op de afdeling zelf. Je zorgt ervoor dat storingen en problemen telefonisch of op de werkplek efficiënt en effectief worden opgelost. Je bewaakt de voortgang van de afhandeling van de meldingen en stemt af met de andere medewerkers van de afdeling.

Jij zorgt ervoor dat nieuwe collega’s snel aan de slag kunnen door het aanmaken van hun account, het instellen van rechten en het gereed maken van hun apparatuur. Ze komen bij jou langs voor het ophalen van hun nieuwe iPhone, iPad of laptop. Daarnaast zorg je voor de desktops bij collega’s met een vaste werkplek en voor de thin clients op de flexwerkplekken.

Je bent klantvriendelijk, stressbestendig, stelt prioriteiten en weet wanneer je dient door te verwijzen naar collega’s met de juiste expertise. Uiteraard lever je ook een bijdrage aan de optimalisering en verbetering van onze dienstverlening. Samen met je collega’s zorg je voor een effectief en efficiënt functionerende Shared Service Desk.

lees meer

Functie-eisen
 • MBO werk- en denkniveau en een opleiding met een sterke ICT component;
 • kennis en werkervaring met de besturingssystemen en applicaties die het CAOP gebruikt, zoals Windows, MS Office en Windows Server;
 • basiskennis van het beheer van de Windows Active Directory;
 • ervaring met het werken met een externe bureaublad van Citrix en een Avaya telefooncentrale is een pré.
 • gedegen kennis van werkprocessen als ook kennis van ICT-processen;
 • ITIL v3 certificaat is een pré;
 • een servicegerichte werkaanpak;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • affiniteit met facilitaire dienstverlening.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het CAOP is het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. De organisatie verbindt wetenschap met beleid en praktijk, zorgt voor kennisdeling binnen en tussen sectoren en beschikt over een groot netwerk. De 230 professionals bieden een breed scala van diensten: van advies en projectmanagement tot concrete ondersteuning van besturen en commissies. Onze collega’s en opdrachtgevers moeten gebruik kunnen maken van een stabiel en veilig netwerk met de juiste systemen en middelen voor het uitoefen van hun werk. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren collega. Kom jij ons team versterken?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.562,- (schaal 8 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Shared Servicedesk medewerker ICT
Score: 9.7
Stemmen: 22

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag