user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectleider ICT / Beveiligingsfunctionaris

ICT Projectmanager
CAOP
 • CAOP
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Projectleider ICT / Beveiligingsfunctionaris
(32-38 uur)


Het CAOP is het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. De organisatie verbindt wetenschap met beleid en praktijk, zorgt voor kennisdeling binnen en tussen sectoren en beschikt over een groot netwerk. De 230 professionals bieden een breed Scala van diensten: van advies en projectmanagement tot concrete ondersteuning van besturen en commissies. Onze collega’s en opdrachtgevers moeten gebruik kunnen maken van een stabiel en veilig netwerk met de juiste systemen en middelen voor het uitoefenen van hun werk. Voor het ICT team zijn wij daarom op zoek naar een ervaren collega. Kom jij ons team versterken?

Het ICT-team
Ons ICT-team bestaat uit acht enthousiaste professionals aangevuld met externe specialisten. Zij beheren, ondersteunen en beveiligen onze omgeving die gebaseerd is op producten van Microsoft, VMware, Citrix, Ivanti, e-Vault, Sophos, Dell en Ubiquiti. Dit jaar moderniseren wij onze omgeving naar de meest recente versie van de producten. Ben jij de collega die dat samen met ons gaat realiseren?

Projectleiding en beheer (70%)
In de functie van Projectleider ICT ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud, het beheer en de beveiliging van de technische infrastructuur van het CAOP. Je adviseert de teamverantwoordelijke ICT over wijzigingen om problemen structureel op te lossen. Je draagt zorg voor het onderhoud van de documentatie en treedt op als projectleider van ICT-projecten. Je borgt dat je na afronding van de projecten de ICT-middelen samen met je collega’s van ICT kunt beheren.

Beveiliging (30%)
Beveiliging van informatie is voor het CAOP en zijn opdrachtgevers van groot belang. Je hebt daarom een belangrijke rol als beveiligingsfunctionaris. Je bent het aanspreekpunt van collega’s en klanten bij vragen over de beveiliging. Periodiek schrijf je rapportages over risico’s en de status van de maatregelen om die risico’s weg te nemen of te beperken. Ervaring met beveiliging volgens normen zoals ISO 27001 is een pré. Je hebt de ambitie om verder te groeien in deze rol.

Vaardigheden
Kwaliteitsgericht en projectmatig werken zit in je DNA. Je beschikt over een proactieve en probleemoplossende instelling. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en je kunt je moeiteloos staande houden in een omgeving met sterke krachtenvelden. Omdat je sociaal vaardig bent weet je betrokkenen te overtuigen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid van de Nederlandse taal.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO+ werk- en denkniveau en een opleiding met een ICT component;
 • ervaring met projectmatig managen van IT-projecten in een complexe omgeving;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als systeem-/ netwerkbeheerder;
 • ervaring met de bij het CAOP in gebruik zijnde ICT producten is een pre;
 • gedegen kennis van ICT-processen (ITIL);
 • sterke adviesvaardigheden een goed analytisch- en probleemoplossend vermogen;
 • inzicht in bedrijfsprocessen en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, uitdagende baan in een complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.195,-. Het CAOP kent een 38-urige werkweek. Het CAOP kent een vakantietoelage van 8% en 9,56% individueel keuzebudget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Sophie Kramer, Hoofd Informatisering & Facilitair tel. 06-53315290. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM adviseur, tel. 070-3765959.

Solliciteren
Als jij jezelf in bovenstaand profiel herkend, zijn wij opzoek naar jou! Laat je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Een persoonlijkheid-, capaciteitentest en integriteitsscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Trefwoorden: IT, ICT, ICT beheer, Projectleider, IT Security, Data security, vacature Den Haag,

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.195 p/m
Projectleider ICT / Beveiligingsfunctionaris
Score: 8.2
Stemmen: 22

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag