user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Adviseur Informatievoorziening specialisme CRM en (data) integratie

Data Consultant
Slachtofferhulp Nederland
 • Slachtofferhulp Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Maak jij het verschil bij Slachtofferhulp Nederland?
Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een

Adviseur Informatievoorziening specialisme CRM en (data) integratie

36 uur per week
Standplaats Utrecht

Hoe help jij onze cliënten verder?
De afdeling Informatievoorziening is werkzaam op het snijvlak tussen de bedrijfsprocessen en de informatie en communicatietechnologie bij Slachtofferhulp Nederland en Perspectief herstelbemiddeling.

De afdeling Informatievoorziening zorgt ervoor dat ICT het primaire proces van slachtofferhulp maximaal en efficiënt ondersteun, zodat deze meerwaarde creëert voor de cliënten van Slachtofferhulp Nederland.

Binnen deze afdeling is de Adviseur Informatievoorziening verantwoordelijk voor advisering over informatievoorziening en ICT, de ontwikkeling van ICT dienstverlening en de bijbehorende bedrijfsprocessen in aansluiting op de dienstverlening van de organisatie.

Wat ga jij doen?
Je zorgt vanuit het kennisgebied CRM en (data)integratie de continuïteit en het optimaal functioneren van de gekozen oplossingen en de bijbehorende processen. Tevens lever je vanuit het eigen expertisegebied van CRM en (data)integratie toepassingen een bijdrage aan het ontwikkelen en innovatie van de ICT dienstverlening en de bijbehorende bedrijfsprocessen binnen de organisatie. Je adviseert de leidinggevende en de interne klanten.

Verdere specifieke advies taken;
 • Je analyseert de behoefte en data en stelt specificaties op
 • Je adviseert over passende CRM en/of (data)integratie oplossingen;
 • Je adviseert het hoofd Informatievoorziening over de door de leveranciers geboden oplossingen;
 • Stuurt operationeel de leveranciers aan;
 • Je participeert in het scrum-team en pak de rol op van functionele beheerder en adviseur IV;
 • Participeert in het “WAT-team” (business analyse) die voorgezeten wordt door de Product Owner;
 • Adviseert en coördineert veranderingen om te komen tot een efficiënt en kwalitatief applicatielandschap waarbij de integriteit van de gegevens zijn gewaarborgd. Is voorzitter van de key-user groep.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau (vakgerichte HBO zoals bedrijfskundige informatica aangevuld met voor het specialisme benodigde cursussen/trainingen)
 • Kennis van en inzicht in de volgende bedrijfsprocessen van de organisatie: alle primaire bedrijfsprocessen.
 • Diepgaande kennis van het door de organisatie gehanteerde CRM-systeem (Exact Synergy).
 • Kennis van het gehele integratielandschap van de organisatie en de daarin aanwezige gegevensstructuren.
 • Kennis van integratie- en datamodellen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Slachtofferhulp Nederland helpt een slachtoffer na een misdrijf, verkeersongeval, vermissing en calamiteit. In 2017 hielpen we ruim 200.000 slachtoffers op juridisch, praktisch en/of emotioneel gebied. Landelijk werken bij ons circa 1100 onbetaalde en 500 betaalde maatschappelijk betrokken medewerkers. Wij spannen ons ook in voor de verbetering van de positie en rechten van slachtoffers. Slachtofferhulp Nederland werkt vanuit zes regio’s in Nederland.Perspectief Herstelbemiddeling is sinds 2007 dé organisatie voor herstelbemiddeling in Nederland. Herstelbemiddeling draagt bij aan de (emotionele) verwerking bij slachtoffers en nabestaanden en schuldverwerking bij daders.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.705 - € 3.988 p/m

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Bij fulltime dienstverband van 36 uur bieden wij, minimaal €2.705,- en maximaal € 3.988,00 bruto per maand, 20 vakantiedagen en een individueel loopbaanbudget. Verder heb je een aantrekkelijk individueel keuzebudget waarin 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering naar keuze kunnen worden omgezet naar geld, scholing of vrije tijd. We starten met een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar.

lees meer

Adviseur Informatievoorziening specialisme CRM en (data) integratie
Score: 7.7
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht