user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Adviseur Informatievoorziening specialisme online en cloud applicaties

Data Consultant
Slachtofferhulp Nederland
 • Slachtofferhulp Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Slachtofferhulp Nederland helpt een slachtoffer na een misdrijf, verkeersongeval, vermissing en calamiteit. In 2017 hielpen we ruim 200.000 slachtoffers op juridisch, praktisch en/of emotioneel gebied. Landelijk werken bij ons circa 1100 onbetaalde en 500 betaalde maatschappelijk betrokken medewerkers. Wij spannen ons ook in voor de verbetering van de positie en rechten van slachtoffers. Slachtofferhulp Nederland werkt vanuit zes regio’s in Nederland.

Perspectief Herstelbemiddeling is sinds 2007 dé organisatie voor herstelbemiddeling in Nederland. Herstelbemiddeling draagt bij aan de (emotionele) verwerking bij slachtoffers en nabestaanden en schuldverwerking bij daders.

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een

Adviseur Informatievoorzieningspecialisme online en cloud applicaties
32 uur per week, standplaats Utrecht

Hoe help jij onze cliënten verder?
De afdeling Informatievoorziening is werkzaam op het snijvlak tussen de bedrijfsprocessen en de informatie en communicatietechnologie bij Slachtofferhulp Nederland en Perspectief herstelbemiddeling.

De afdeling Informatievoorziening zorgt ervoor dat ICT het primaire proces van slachtofferhulp maximaal en efficiënt ondersteun, zodat deze meerwaarde creëert voor de cliënten van Slachtofferhulp Nederland.

Binnen deze afdeling is de Adviseur Informatievoorziening verantwoordelijk voor advisering over informatievoorziening en ICT, de ontwikkeling van ICT dienstverlening en de bijbehorende bedrijfsprocessen in aansluiting op de dienstverlening van de organisatie.

Wat ga jij doen?
Je zorgt vanuit het aandachtgebied CAI (Klant Contact Systeem, Webcare, telefooncentrale etc.) voor continuïteit en het optimaal functioneren van de IV–oplossingen en de bijbehorende processen. Daarnaast ben je voor Online en Cloud-oplossingen verantwoordelijk voor de advisering over informatievoorziening en ICT en de continue ontwikkeling van de ICT dienstverlening. Daartoe anticipeer je op toekomstige ICT-ontwikkelingen en zorgt voor een bijdrage aan innovatie van de ICT-dienstverlening van Slachtofferhulp Nederland. Je signaleert en analyseert in-en externe ontwikkelingen m.b.t. het genoemde aandachtsgebied.

Jij verzorgt de gebruikersondersteuning- en begeleiding aan de business waarbij jouw primaire werkterrein de Contact, Advies en Informatie centrum is (CAI). Dat is het onderdeel waar de eerste contact met onze cliënten plaats vind.

Je onderhoudt contact met leveranciers en je adviseert het Hoofd Informatievoorziening over de keuze van leveranciers en de inhoud van dienstverlening.

lees meer

Functie-eisen Een aantal aspecten zijn van belang voor deze functie:
 • een HBO werk- en denkniveau, bij aangevuld met een opleiding in de studierichting bedrijfskundige informatica;
 • Je hebt ruime kennis van ICT en specifieke kennis en inzicht van aandachtsgebied Online en Cloud;
 • Je hebt ruime kennis van klant contact systemen, webcare systemen en telefonie;
 • Je geeft blijk van kennis en ervaring met bedrijfsprocessen binnen een callcenter omgeving;
 • Je bent vaardig in het opstellen van adviesrapporten;
 • Je bent bekend met online meettools zoals Google analytics;
 • Kennis van Prince2 en SCRUM, van ITIL, BISL en ASL en je bent bekend met ISO27001.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.705 - € 3.988 p/m

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
Bij fulltime dienstverband van 36 uur bieden wij, minimaal €2.705,- en maximaal € 3.988,00, 20 vakantiedagen en een individueel loopbaanbudget. Verder heb je een aantrekkelijk individueel keuzebudget waarin 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering naar keuze kunnen worden omgezet naar geld, scholing of vrije tijd. We starten met een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar.

lees meer

Adviseur Informatievoorziening specialisme online en cloud applicaties
Score: 7.9
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht