user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Business Intelligence Specialist

Business Analist
MAG45
 • MAG45
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Drijvende kracht achter realisatie professionele reporting omgeving

Over de functie van Business Intelligence Specialist
In deze nieuwe rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van Dashboards en Reports ter ondersteuning en versteviging van logistieke en financiële (besluitvormings)processen binnen MAG45. Je bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie bij rapportagebehoeften en bent verantwoordelijk voor het gehele proces. Van het samen met de business opstellen van een functioneel ontwerp naar de vertaling naar een technisch ontwerp tot en met de oplevering van de BI rapportage. Hierbij werk je nauw samen met een Data Architect en een Applicatiespecialist waarbij je zelf de ruimte hebt om ETL processen te modelleren. Uiteraard draag je zorg voor een ordentelijke documentatie, stabiliteit van de oplossingen, constant onderhoud en het op pro actieve wijze aanbrengen van optimalisaties. Je rapporteert aan de Information Manager.

lees meer

Functie-eisen We zijn op zoek naar een BI Specialist in wording. Een kandidaat met basiskennis en -ervaring waarbij persoonlijkheid en ambitie het zwaarste weegt. Je persoonlijkheid wordt gekenmerkt door onder meer resultaatgerichtheid, daadkracht en overtuigingskracht. Met een hoog energieniveau krijg je zaken voor elkaar terwijl je relaties goed weet te onderhouden. De minimale eisen om succesvol te kunnen zijn in de rol zijn:
 • De ambitie een leidende en constructieve rol te pakken binnen een sterk groeiende internationale organisatie met een snel veranderende complexe IT omgeving.
 • Een afgeronde en relevante opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het bouwen van dashboards en reporting modellen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Fulltime beschikbaar en woonachting op een redelijke afstand van Eindhoven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving MAG45 met hoofdkantoor in Eindhoven (Nederland) is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. We zijn in 1948 opgericht, groeien snel en hard en zijn inmiddels in 16 landen wereldwijd aanwezig. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group en werken we met een nieuwe strategie verder aan winstgevende groei. Om de reeds ingezette groei mede te kunnen faciliteren bevindt de afdeling ICT zich op technisch en procedureel vlak midden in een professionaliseringsfase. Ter uitbreiding van het team van 6 personen zijn wij voor ons hoofdkantoor in Eindhoven op zoek naar een Junior Business Intelligence Specialist.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. De mogelijkheid een kartrekkersrol aan te nemen bij het realiseren van een professionele reporting omgeving. Je krijgt de ruimte en tijd de organisatie, medewerkers en processen te leren kennen. We bieden je een maatwerk inwerkprogramma en de mogelijkheid je verder te specialiseren door het volgen van opleidingen en cursussen. Je komt terecht in een uitdagende fase waarbij stevige groei, een migratietraject naar een nieuw ERP systeem en een complex IT landschap voor een gezonde dosis complexiteit zorgt. Binnen dit speelveld krijg je de ruimte je rol zelf te pakken en vorm te geven. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, maken het plaatje compleet. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden ruim voor het verlopen van je contract wordt omgezet naar een vast contract. We investeren in de toekomst!

lees meer

Junior Business Intelligence Specialist
Score: 8.0
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven