user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Helpdesk Medewerker ICT skilled M/V

ICT Servicedesk Medewerker
Wasco Holding B.V.
 • Wasco Holding B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor de afdeling IT Service en Support in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een fulltime:

Helpdesk Medewerker ICT skilled M/V
Een opgewekte en initiatiefrijke ICT’er (1e en 2e lijns) met passie en enthousiasme voor Office 365

Wat ga je doen als Helpdesk Medewerker ICT?
De basis van deze functie ligt in het adequaat en zorgvuldig afhandelen van eerste en tweedelijns meldingen. Denk hierbij aan het helpen van Wasco medewerkers aan de telefoon, het afhandelen van Topdesk-meldingen, het inrichten van werkplekken, wijzigingen aanbrengen in usermanagement via Active Directory en het aansturen van leveranciers bij prioriteitsstoringen. Echter, Wasco wil blijven professionaliseren en jijzelf ook, dit doe je door te zorgen voor de invoering van Office 365 en door de ontwikkeling op dit gebied te blijven volgen.

Wasco zit middenin de transitie om haar infrastructuur te migreren naar een hybrid cloud omgeving waarin Office 365 en Azure uiteindelijk de boventoon moeten voeren. Jouw passie en enthousiasme voor Microsoft moeten ervoor zorgen dat iedereen binnen Wasco optimaal ondersteund wordt. Om dit te realiseren krijg je (mede) zeggenschap over de infrastructuur en de te gebruiken applicaties. De implementatie en acceptatie van de voorstellen zijn dan ook voor jouw rekening en jij bent de vraagbaak. Jij kent je collega’s en weet wat zij nodig hebben op ICT-gebied. Daardoor weet jij ook hoe je ze moet enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen. Heb jij deze gedrevenheid, heb je al enige ervaring of wil je onder de vlag van Wasco deze kennis verder ontwikkelen? Dan willen we graag met jou in gesprek.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde (ICT)opleiding op hbo- of mbo ICT4-niveau, of relevante ervaring waarmee je laat zien dat je dezelfde kwaliteiten bezit als iemand van dit niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie op een servicedesk;
 • Kennis en ervaring met Topdesk, Active Directory, Windows10, Server2016, netwerken en Office365;
 • Servicegerichtheid, klantvriendelijkheid, goede sociale en communicatie vaardigheden;
 • Een opgewekte teamspeler, die initiatiefrijk is en verantwoordelijkheid kan en wil nemen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 450 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 35 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een afwisselende fulltime baan (40 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris en een riante verlofregeling. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Apeldoorn.

lees meer

Helpdesk Medewerker ICT skilled M/V
Score: 7.6
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn