user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder

Business & IT Specialist
VECOZO
 • VECOZO
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Bij VECOZO in Tilburg is een vacature ontstaan voor een enthousiaste, ervaren en energieke:

Functioneel Beheerder
32 - 40 uur

Functieomschrijving Functioneel Beheerder
Het team Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het onderkennen van behoeften van diverse ketenpartijen (zorgaanbieders, zorgverzekeraars, softwareleveranciers en andere partijen) om vervolgens deze behoeften te vertalen naar oplossingen. Er wordt een concrete bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe en gewijzigde diensten/applicaties voor eindgebruikers.

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor meerdere diensten, producten of applicaties op operationeel niveau. Naast het uitvoeren van beheerwerkzaamheden en het ondersteunen van eindgebruikers, participeer je in projecten. De aansturing vanuit projecten gebeurt door een productmanager. Vanuit de lijn wordt je aangestuurd door een teammanager.

In de rol van Functioneel Beheerder bij VECOZO ondersteun je in- en externe eindgebruikers. Je inventariseert, specificeert en accepteert functionele wijzigingen in de informatievoorziening. Tevens zorg je voor het beheren van en het rapporteren over gegevens in de informatievoorziening. Je neemt deel aan project- en scrumteams. Daarnaast werk je werkprocessen uit en leg je deze ook vast. Je draagt verbetervoorstellen aan ten behoeve van het verder professionaliseren van functioneel beheer. Het betreft een brede en uitdagende functie waarbij klantgericht denken voorop staat.
 

lees meer

Functie-eisen Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau, vakgebied ICT en/of bedrijfskunde. Je kennis van BISL en de Agile.scrum werkwijze is up-to-date. Daarnaast heb je affiniteit met techniek en ervaring met het implementeren van nieuwe of gewijzigde diensten.

Jezelf blijven ontwikkelen is voor jou een vanzelfsprekendheid.Als persoon communiceer je helder (zowel mondeling als schriftelijk). Je weet te overtuigen en bent resultaatgericht. Je staat erom bekend dat je gemaakte afspraken nakomt. Wanneer er ad hoc zaken voorbij komen ben je iemand die zich snel informatie eigen maakt om zo de benodigde acties te kunnen oppakken.

Je hebt bewezen dat het werken onder druk je goed afgaat en dat je in mogelijkheden blijft denken. Je bent in staat (en vindt het leuk!) om samen met je collega’s toe te werken aan vooraf afgesproken concrete resultaten. Daarnaast vragen we:
 • Ervaring met implementaties en het testen van systemen;
 • Kennis van service managementprocessen en van bedrijfsprocessen die door ICT-voorzieningen worden ondersteund;
 • Technische kennis en begrip om als inhoudelijk gesprekspartner voor IT-medewerkers en klanten op te treden;
 • Kennis van administratieve processen in de zorg is een pré.

lees meer

Bedrijfsomschrijving VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Onze missie is een belangrijke maatschappelijke rol te spelen in het beheersen van de kosten in de zorg. Dat doen we door met onze dienstverlening de administratieve lasten voor ketenpartijen te verlagen. Bijna 200 VECOZO-medewerkers stropen elke dag hun mouwen hiervoor op, met veel enthousiasme! Met meer dan 2 miljard transacties per jaar (in piekperiodes 800 per seconde!) en ruim honderdduizend eindgebruikers mogen we onze hoog transactionele dienstverlening in de zorgketen uniek en essentieel noemen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Functioneel Beheerder
Score: 7.0
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg