user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Programmeur

Software DeveloperVisual Studio
S&H Productfulfilment BV
  • S&H Productfulfilment BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de functie én de uitdaging van Programmeur
Je belangrijkste taak is het vinden en ontwikkelen van praktische ICT-oplossingen binnen een Progress omgeving en een grote diversiteit aan projecten binnen een ERP toepassing. Je werkt hoofdzakelijk met Progress OpenEdge en daarnaast met Visual Studio, in de talen VB.NET en/of C#.

Na grondig onderzoek, een gedegen functioneel ontwerp, commitment met een breed draagvlak en vol enthousiasme zijn wij met een groep ICT-ers inmiddels volop bezig met de implementatie van een nieuw ERP pakket. Naast een gedegen basis helpt dit pakket ons ook om in de toekomst zinvolle en toepasbare oplossingen te bieden aan onze klanten zoals Heineken, De Persgroep en Weight Watchers. Kortom, uitdagingen en inhoudelijk werk wat er toe doet!

Wie wij zoeken
Een topteam is meer waard dan een top idee. Daarom vormt personeel een belangrijke factor in het succes van ons fulfilment concept. S&H focust sterk op het garanderen van welzijn, continuïteit en vooruitgang. Dat merk je direct als je bij S&H over de vloer komt. Aan de sfeer, maar ook aan ons extreem lage ziekteverzuim en verloop. Dat houden we graag zo.

Van onze medewerkers verwachten wij dat ze een positieve en waardevolle bijdrage willen leveren aan een gezond en plezierig S&H. Dat creëert rechten, maar schept ook verplichtingen. Daarom besteden we veel tijd aan het inwerken, ontwikkelen en begeleiden van onze medewerkers. Kortom: bij S&H tel jijzelf net zo hard mee als je werk.

Competentiemanagement speelt een belangrijke rol bij ons, ook op functieniveau. Er is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. De focus ligt bij ons op het beste uit mensen halen en ze daarin ondersteunen en stimuleren. Een persoonlijk ontwikkelingsplan ligt daaraan ten grondslag.
 

lees meer

Functie-eisen Als juiste kandidaat heb je bij voorkeur ervaring met Progress OpenEdge en heb je kennis van Microsoft SQL Server, MS Visual Studio, MS-Access, HTML, XML en webprogrammering. Ervaring met RAW Real Dolmen en logistieke kennis is een pré.

Je kunt zelfstandig werken in team verband, komt regelmatig met ideeën en krijgt energie van het creëren van toepasbare oplossingen.

Verder beschik je over een grote mate van accuratesse, analytisch denkvermogen, ben je resultaat gericht en heb je HBO werk-, en denkniveau.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving S&H is een toonaangevende, moderne service organisatie die staat voor kwaliteit. Dankzij onze hoogwaardige alles-onder-één-dak fulfilment oplossingen kunnen onze klanten zich volledig op hun kernprocessen richten.Met prominente opdrachtgevers, zoals o.a. Mars, Feyenoord, NRC, Engelbert Strauss, Omega Pharma en Mercedes bieden wij een leuke, afwisselende en dynamische werkomgeving waarin jouw werk meetelt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
S&H biedt je een leuke en afwisselende baan, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een moderne werkomgeving, een prima salaris, reiskostenvergoeding, prestatietoeslag en winstdeling.

Sollicitatieprocedure
Wil jij samen met jouw leidinggevende periodiek kijken hoe jij je ontwikkelt, welke successen je daarin behaald hebt of waar extra aandacht nodig is, en herken jij je in dit profiel? Laat dan je CV met motivatiebrief achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Chantal Heersping
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Programmeur in regio Klundert
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Klundert