user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Platform Engineer

in Den Bosch

de Volksbank
 • de Volksbank
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij op de hoogte van de nieuwste technieken en wil je blijven innoveren en vernieuwen?De Volksbank is voor haar IT afdeling in Den Bosch op zoek naar eenPlatform EngineerOver de functie van Platform Engineer
De Platform engineer is de digitale smid van het Platform Service Cluster. Je vertaalt en verbouwt de infrastructuur naar bruikbare bouwblokken voor onze Applicatie Engineers. OS, database, containers, het maakt niet uit. Het streven is hierbij volledige Infrastructure. As A Code, waarbij de bouwblokken met een druk op de knop beschikbaar komen voor de afnemer. Deze bouwblokken zijn uiteraard veilig, betrouwbaar en 7*24 beschikbaar. Als Platform Engineer lever je de digitale fundamenten waarop de bancaire diensten gebouwd worden.

De Product Owner bepaalt welke bouwblokken er gebouwd moeten worden in samenspraak met de afnemers. Het Platform Service Team bepaalt vervolgens hoe het gebouwd en beheerd zal worden. Het team kenmerkt zich door een grote betrokkenheid voor een goede werking van de infrastructuur en dienstverlening voor de klant. Je kennis en kunde als professional doet hier echt toe en wordt zeer gewaardeerd door collega’s. Persoonlijke ontwikkeling, verdieping en uitbreiding van je vakkennis is een vanzelfsprekend onderdeel van deze functie.

Ben jij iemand die
 • het liefst alles wil automatiseren
 • het leuk vindt om digitale bouwblokken te maken, beschikbaar te stellen en deze werkbaar houden
 • voldoening haalt uit werkende producten (voor nu en in de toekomst)
 • altijd bezig zijn met continu verbeteren
 • zorg heeft voor onze echte Klanten van de Volksbank
 • plezier en trots beleeft om de klus samen met het team te klaren
 • wil blijven leren, gewoon omdat kan
 • graag kennis deelt, alleen kom je ver maar samen kom je verder

Competenties
Omdat we met zelfsturende teams werken zijn we op zoek naar een nieuwe collega die goed zelfstandig kan werken en een resultaatgerichte instelling heeft, je pakt nieuwe werkzaamheden snel op en laat het niet rusten tot het afgerond is. Verder weet je snel te schakelen en ben je helder in je communicatie, je zit immers continu met verschillende partijen om de tafel om behoeften en wensen uit te vragen. Spreekt de vacature je aan en ben je in het bezit van de gevraagde competenties? Solliciteer dan direct!

Over de afdeling
De afdeling Platform Service Team OSDB staat aan de vooravond van het systeembeheer nieuwe stijl. Geen operationele (handmatige)handelingen meer, maar zoveel mogelijk geautomatiseerd. Alles virtueel, configuraties centraal beheerd, een infrastructuur in cohesie met de cloud. Dingen beter, slimmer en efficiënter doen is het tactische proces waar we als team het liefst de meeste aandacht aan geven.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde en relevante HBO Bachelor opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van infrastructuur en/of applicatie beheer en de bereidheid om je verder te ontwikkelen
 • Aantoonbare ervaring op minimaal 2 van de volgende producten: IBM AIX, Red Hat Linux, Windows Server, MS SQL, MySQL, Oracle, MongoDB, Docker. Hierbij ligt voor de gezochte functie de nadruk op database beheer van de platformen MS SQL, MySQL, Oracle en/of MongoDB.
 • Ervaring en affiniteit met programmeren in Puppet, DSP, SNOW is een pré LEAN, SCRUM en Agile werken zijn je bekend
 • Bereidheid om bereikbaarheidsdiensten te draaien in een 7*24 uur rooster en het uitvoeren van werkzaamheden buiten kantoortijden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Platform Engineer
Score: 7.8
Stemmen: 32

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch