user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature .NET Developer

in Nunspeet

 • Ultimo Software Solutions
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving .NET Developer

Als .NET developer bij Ultimo versterk je de backend van onze service oriented application. Vanuit deze rol vervul je een waardevolle positie in het verder ontwikkelen en verbeteren van de applicatie Ultimo, bestaande uit diverse services ontwikkeld in C#. Een zeer interessante baan voor iemand, die graag aan de slag wil met complexe technische opdrachten binnen het brede spectrum van .NET.

Buitengewone kwaliteit van onze software is vanzelfsprekend erg belangrijk. Om dit goed te waarborgen, maken we o.a. gebruik van continuous integration, de nieuwste technologieën en de laatste principes van architectuur. Daarnaast heeft Ultimo internationale projecten lopen waarbij je de gelegenheid krijgt om daar deel van uit te maken.

De techniek
De applicatie Ultimo bestaat uit diverse services, ontwikkeld in C#, die samen de back-end vormen en een rijke front-end geschreven in Javascript. Voor het ontwikkelen van modules wordt gebruik gemaakt van het MVC-model in C# en een eigen webframework op de client. Voor de mobile versie van Ultimo wordt gebruik gemaakt van Sencha Touch. Heb jij kennis van .NET, C# en de diverse browser ontwikkel tools, dan heb je een voordeel. 

Jouw team
De .NET developer is onderdeel van de afdeling Research & Development (R&D). De 40 collega’s werken in multidisciplinaire en zelfsturende teams (SCRUM), waardoor iedereen betrokken is bij de planning en taakverdeling binnen de verschillende projectwerkzaamheden. Dit betekent dat je aan de slag gaat met werkzaamheden, waar je heel goed in bent of juist graag verder in wilt ontwikkelen. De .NET Developers zijn betrokken bij onze volledige software ontwikkeling. Om het maximale resultaat te bereiken staat nauwe samenwerking en groeien als team bij Ultimo centraal. 

Instap- en doorgroei mogelijkheden
Gezien de positieve (groei)ontwikkelingen van Ultimo, hebben we voor de positie van .NET developer ruimte voor zowel junior als zeer ervaren senior collega’s. 

Senior .NET developer
Je behoudt het overzicht op de architectuur, daarnaast ben je in staat te monitoren op deadlines en ook je collega’s daarop aan te sturen. Je coacht collega’s op hun zelfontwikkeling en om hun doelstellingen te verwezenlijken. Je bent in staat heldere taken en requirements te omschrijven en weet vragen vanuit de business op de juiste waarde te schatten en op te lossen. 

Medior .NET developer
Inmiddels heb je een aantal jaar ervaring als ontwikkelaar. Je bedenkt, modelleert én realiseert en weet de vertaalslag te maken naar een compleet eindresultaat. Je bent toe aan een baan met meer verantwoordelijkheden en inspiratie. 

Junior .NET developer
Je bent (pas) HBO of WO afgestudeerd en je wilt graag verder ontwikkelen tot een ervaren specialist. In de eerste periode gaan we jou intensief begeleiden, inwerken in onze werkprocessen en de applicatie Ultimo. Na deze inwerkperiode bouwen jouw verantwoordelijkheden steeds meer uit en krijg je steeds meer eigen regie over jouw taken en werkzaamheden. 


 

lees meer

Functie-eisen Profiel .NET developer
 • HBO werk- en denk niveau;
 • Bewezen ervaring met software ontwikkeling in .NET/C#;
 • Passie voor het vak;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een positieve en flexibele instelling;
 • Teamplayer.
Ultimo Software Solutions biedt:
 • Flexibele werkomgeving;
 • Mooie, vaste en informele werkplek;
 • De mogelijkheid om met veel verschillende technieken te werken als: .NET, NHibernate en Microsoft SQL Server;
 • Betrokken collega’s met veel aandacht voor de persoonlijke omgang;
 • Mogelijkheid om 32 uur of 36 uur te werken.
Informatie en sollicitatie vacature .NET Developer
Pas jij in het geschetste profiel en wil je samen met ons verder groeien? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Als je eerst meer informatie wenst, kun je ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken: 0341 - 423737. De contactpersoon voor deze vacature is Marieke van Dijk. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: .NET Developer, Developer, .NET Ontwikkelaar, Software Developer, Ontwikkelaar, Programmeur, Software Ontwikkelaar, C# .NET Developer, C# Developer, Webdeveloper
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg