user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Coördinator

in Amsterdam

Interswitch Call-Experts
  • Interswitch Call-Experts
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als ervaren systeembeheerder met leidinggevende capaciteiten ben je hét aanspreekpunt voor de interne gebruikers van de organisatie, relaties en leveranciers. Je bent eindverantwoordelijk voor de continuïteit, kwaliteit en de feilloze werking van de technische infrastructuur binnen Interswitch. Je bewaakt de ontwikkeling van het IT beleid en bent zelf ook operationeel en inhoudelijk met het werk bezig. Op basis van je inzicht en ervaring adviseer je het management gevraagd en ongevraagd op IT gebied. Je coördineert, voert uit en levert change in de infrastructuur op. Je geeft leiding aan 1 of meerdere IT medewerkers maar de nadruk ligt meer op het inhoudelijke IT werk dan op het leidinggeven.

IT Coördinator(40 uur)

lees meer

Functie-eisen Je hebt HBO werk- en denkniveau, (bij voorkeur) in een IT technische richting en beschikt over brede IT kennis op gebied van beheer en ontwikkeling. Communiceren over ontwikkelingen, procesgang naar organisatie hoort ook bij jouw taken. Je bent in staat een IT strategie op te zetten en te bewaken. Jij borgt continuïteit, overziet het grote geheel, plant het werk en zorgt voor een tijdige en adequate oplevering van zaken. Je bent enthousiast en hebt een echte aanpakkersmentaliteit waarmee jij je collega’s ook meekrijgt. Kwaliteit staat bij jou in hoog vaandel.

Interswitch biedt haar klanten een 24/7 dienstverlening, dit betekent dat je ook stand-by diensten zult draaien. Je woont dan ook niet verder dan 45 minuten reistijd van ons kantoor en je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B.

Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van het volgende profiel:
Jij hebt ervaring met de Cloud, Windows Servers en VM ware. Jij hebt ervaring met computernetwerken met diverse locaties en je hebt affiniteit met het werken in een contact center. Mocht je ervaring hebben met VOIP dan is dat een hele grote pré! Verder ben je up-to-date met de huidige beveiligingsstandaarden. Verder ben je innovatief, stressbestendig en communicatief vaardig. Nieuwe projecten (die jij zelf initieert) vind jij uitdagend! Vanuit deze coördinerende rol zul jij tevens migraties leiden.

Technische eisen:
Indien je in het bezit bent van enige programmeervaardigheden dan is dat een hele grote pre!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Interswitch waarborgt sinds 1980 de (telefonische) bereikbaarheid voor honderden organisaties en instellingen en is expert in 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. Om deze dienstverlening op hoog niveau te kunnen verrichten werken wij met betrokken en enthousiaste medewerkers en maken wij gebruik van innovatieve en geavanceerde technologieën.
Interswitch kent een dynamische en informele bedrijfscultuur. Ruim 70 collega’s werken met veel plezier en ook al geruime tijd bij Interswitch. De communicatielijnen zijn kort en de organisatiestructuur is vrij plat. Je legt verantwoording af aan de directie. Interswitch beschikt over een state of art inrichting en is gevestigd in een zeer representatief bedrijfsgebouw in de groenrijke omgeving van Amsterdam-Zuid.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
IT Coördinator
Score: 8.2
Stemmen: 14

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam