user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder financiën

in Opheusden

Gemeente Neder-Betuwe
 • Gemeente Neder-Betuwe
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 28 uur p/w
Functieomschrijving Binnen het team financiën van de Pijler Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar eenApplicatiebeheerder financiënvoor CiVision Middelen, CiVision Innen en LIAS28 uur per weekDe hoofdtaken binnen het team financiën liggen op het vlak van het ontwikkelen en uitvoeren van financieel beleid, het uitvoeren van de bedrijfsadministratie en de financiële informatievoorziening. De komende jaren zal het accent liggen op het verder professionaliseren van het team, de financiële informatievoorziening en het efficiënter werken door systeemtoepassingen kritisch tegen het licht te houden.

Het team financiën bestaat uit financieel beleidsmedewerkers, financieel consulenten en medewerkers financieel beheer. Binnen dit team financiën zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder financiën voor CiVison Middelen, CiVision Innen en LIAS.

Doen
Vanuit een financiële achtergrond interpreteer je gegevens die in het financieel systeem moeten worden verwerkt. Daarbij leg je dwarsverbanden en signaleer je onvolkomenheden. Je denkt mee met en ondersteunt collega’s bij het opstellen van de P&C-documenten: begroting, kadernota, tussenrapportages en de jaarrekening. Je levert daarvoor vanuit een kritische blik input. Daarnaast houd je de financiële informatievoorziening vanuit applicatiebeheer up-to-date. Ook draag je bij aan een goede managementinformatievoorziening (applicatie LIAS) en het verbeteren van de visualisaties daarvan in de online-versie.

Je draagt mede zorg voor de inrichting en het beheer van CiVision Middelen, CiVision Innen en LIAS. Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid om ondersteuning te bieden aan gebruikers. Je registreert vragen en incidenten, volgt deze, lost ze op en verzorgt documentatie, werkinstructies en handleidingen. Je plant installaties van nieuwe versies en patches en voert de bijbehorende scripts uit, in samenspraak met gebruikers en ICT. Ook inventariseren en implementeer je nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde Hbo opleiding (bijv. op het gebied van ICT / Financiën);
 • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met CiVision Middelen, CiVision Innen en LIAS is een pre;
 • Je beschikt over onze kerncompetenties resultaat- en klantgerichtheid en samenwerken;
 • Je bent assertief, proactief en servicegericht;
 • Je hebt een groot oplossend vermogen, bent analytisch en procesmatig ingesteld;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Applicatiebeheerder financiën
Score: 9.1
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Opheusden