user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectmanager

in Alkmaar

Parlan
 • Parlan
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Projectmanager36 uur
Plaats:
Standplaats Alkmaar

Functie omschrijving:
De Projectmanager voert (multidisciplinaire) projecten uit die door hun grootschaligheid en/of aard niet als project binnen bestaande functies zijn onder te brengen. Deze projecten kunnen het gevolg zijn van bijvoorbeeld landelijke initiatieven of beleidswijzigingen en kunnen meerdere jaren duren.

Activiteiten:
 • conform planning en budget multidisciplinaire projecten voorbereiden en realiseren;
 • analyseren van problemen, wensen en behoeften welke vertaald worden naar een concept projectplan waarin scope en randvoorwaarden zijn aangegeven (inclusief uitgewerkte businesscase). Stemt de projectopzet af met de opdrachtgever;
 • stelt, na goedkeuring, van het concept een projectplan op met daarin de resultaten, de planning, het budget, de kwaliteitsnormen en de acceptatiecriteria en legt deze ter goedkeuring voor aan de opdrachtgever;
 • benoemt de samenstelling van de projectorganisatie en overlegt de beschikbaarheid van medewerkers met de opdrachtgever;
 • onderhoudt contacten met belanghebbenden om wensen en verwachtingen te peilen en te bespreken;
 • stuurt multidisciplinaire en soms organisatie overstijgende projecten aan, zodanig dat het project binnen de afgesproken doorlooptijd, budget en oplevercriteria is gerealiseerd.

lees meer

Functie-eisen Kennis en vaardigheden:
 • minimaal een Hbo+ werk- en denkniveau;
 • een aanvullende opleiding op het gebied van projectmanagement is een pré;
 • meerjarige, aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met projectmanagent van complexe ICT projecten;
 • kennis van trends en ontwikkelingen op het vakgebied;
 • sterk ontwikkelde en aantoonbare vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren;
 • gevoel voor communicatie en presenteren.

Belangrijke competenties: accuraat, zelfstandig, resultaatgericht, communicatief vaardig, klantgericht, planmatig en proactief.

Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Parlan is een organisatie voor integrale Jeugdhulp (Jeugd & Opvoedhulp en Jeugd GGZ) en, JeugdzorgPlus (Transferium Jeugdzorg) in Noord-Holland. Wij bieden jaarlijks opvang, opvoeding, begeleiding en behandeling aan ruim 6000 jeugdigen en hun gezinnen. Bij Parlan werken bijna 900 enthousiaste professionals. Wij werken intensief samen met lokale- en regionale partners om onze cliënten een optimaal perspectief te bieden.

De omgeving waarin wij werken is sterk aan het veranderen. Deze veranderingen hebben grote effecten op de organisatie. Tegelijkertijd zijn er keuzes gemaakt voor de interne ontwikkeling van de organisatie. Sleutelbegrippen in dit proces zijn integrale verantwoordelijkheid van teams - op basis van kaders en prestatieafspraken-, professionele autonomie en zelforganiserend vermogen en het benutten van elkaars capaciteiten.

Het Kennis- & Innovatiecentrum-Jeugd (KIC-J) van Parlan, is faciliterend aan de professionals van Parlan die werken met kinderen en ouders die problemen ervaren bij het opgroeien, het opvoeden en met de ontwikkeling van kinderen. Door steeds praktisch, snel en concreet, ‘kleine’ stappen te zetten werken we samen aan het innoveren van de jeugdhulp.

Het is de ambitie van KIC-J om uit te groeien tot een netwerkorganisatie waarin organisaties uit het brede veld van hulp aan kinderen en gezinnen (jeugdhulp, onderwijs en gemeenten) in partnership werken aan het verbeteren van de jeugdhulp. KIC-J richt zich daarbij primair op het werkgebied van Parlan. KIC-J bestaat uit experts op het gebied van jeugdhulp, kwaliteit, communicatie, cliëntenparticipatie en fondsenwerving. Afhankelijk van de ondersteuningsbehoefte werk je met steeds wisselende professionals intensief samen aan een klus.

De functie Projectmanager is gepositioneerd binnen het Kennis en Innovatie Centrum-Jeugd (KIC-J) van Parlan.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg