user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Functioneel Applicatiespecialist Afas

Vacature Leiden

RDOG Hollands Midden
 • RDOG Hollands Midden
 • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
 • 32-36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden (RDOG HM) zoekt een:


Functioneel Applicatiespecialist Afas

voor 32 - 36 uur per week


Verantwoordelijkheden als Functioneel Applicatiespecialist
Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en het vernieuwen van Afas door het implementeren en in beheer nemen van nieuwe functionaliteit. Je onderscheidt je door bedrijfsprocessen snel te doorgronden en eigen te maken. Er wordt een beroep gedaan op je communicatieve vaardigheden. Je bent organisatiesensitief en hebt het vermogen zaken voor elkaar te krijgen en in te spelen op ongeplande veranderingen. De wereld om ons heen staat immers niet stil.

Je zorgt ervoor dat de informatie en functionaliteit van Afas Profit, Insite en Outsite juist gebruikt worden en de geleverde diensten blijven aansluiten bij de behoeften van de gebruikers, ter optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de organisatie verder te helpen. Je handelt incidenten af en beheert alle Afas omgevingen en houdt in het oog welke trajecten in test staan en welke planning daarvoor geldt. Daarbij ben je gesprekspartner voor de applicatie eigenaar, functioneel beheerders, gebruikers, leveranciers en andere stakeholders. Je zit het beheeroverleg met de functioneel beheerders Financiën, CRM, HRM en Payroll voor om de impact te bepalen die wijzigingen hebben op de werkprocessen van de eindgebruikers. Daarbij is borging van de afspraken, testresultaten en bewaken van de (implementatie)planning van groot belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering.

lees meer

Functie-eisen
 • kennis van en ervaring met BISL, ITIL en/of ASL;
 • proces- en planmatig inzicht;
 • goede communicatieve en adviesvaardigheden;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • 2 tot 4 jaar aantoonbare kennis van Afas Profit en InSite.

Je kenmerkt je door:
 • passie, plezier, professionaliteit en deskundigheid;
 • vaardigheden als netwerker;
 • de wil om continue verbeteringen door te voeren;
 • de gaten dicht te willen lopen;
 • resultaatgerichte houding die je combineert met zelfstandigheid en creativiteit.

De plek in de organisatie
De functie is ondergebracht bij het team Informatievoorziening binnen de afdeling Bedrijfsvoering.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De RDOG HM beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio Hollands Midden en ontwikkelt zich steeds meer door naar een zelforganiserende en procesgerichte organisatie. Dit doet de RDOG HM voor 19 gemeenten in reguliere omstandigheden en tijdens een crisis. Om de opdracht goed te vervullen voert de RDOG HM verschillende taken uit. Voorbeelden hiervan zijn ambulancevervoer, gezondheidsonderzoek bij kinderen, reizigersvaccinatie, bestrijding infectieziekten, bescherming kwetsbare kinderen en geneeskundige hulpverlening.

Onze uitdaging
Een ERP gaat over veel meer dan ‘alleen maar software’. Wij zien het als een platform dat de verschillende bedrijfsentiteiten met elkaar verbindt en dat zich constant uitbreidt. Bijna elk bedrijfsonderdeel is afhankelijk van dit informatiesysteem. De toenemende complexiteit zorgt voor de nodige uitdagingen om te voldoen aan de managementverwachtingen. Daarom zoeken wij naar een functioneel applicatiespecialist die daadwerkelijk de schakel is tussen de gebruikers en de informatievoorziening.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.795,- en maximaal€ 4.225,- (functieschaal 10) bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week. De RDOG HM volgt de rechtspositie van de CAR/UWO (sector gemeenten) en beschikt over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.


Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de concern informatiemanager Reino Petrona, telefoon 088 308 49 60.

Solliciteren op de functie van Functioneel Applicatiespecialist
Je schriftelijke sollicitatie kun je onder vermelding van vacaturenummer 2 voor 12 maart a.s. sturen via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26 of 27 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Applicatie Specialist, Technisch Applicatie Specialist, Application Specialist, Functioneel Applicatie Specialist, ICT Applicatie Specialist

lees meer

Contactpersoon Marieke de Koning
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Leiden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden