user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Technisch Applicatiebeheerder Citrix

Vacature Utrecht

Universiteit Utrecht
 • Universiteit Utrecht
 • HBO, 1 - 5 jaar ervaring
 • 32-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technisch Applicatiebeheerder Citrix (0,8 - 1,0 fte)

Functie
Zorg jij er voor dat al onze medewerkers en studenten 24/7 kunnen werken en studeren?

Bij de afdeling Infrastructure Services van de directie Information and Technology Services (ITS) zijn we op zoek naar een Technisch beheerder die zich zal inspannen om de Microsoft servers en de Citrix farm te beheren. ITS is verantwoordelijk voor een grote centrale IT omgeving binnen de Universiteit Utrecht met ruim 800 (virtuele) servers en enkele tientallen Citrix servers.

Als technisch applicatiebeheerder zorg je dat alle servers en services stabiel draaien, bij voorkeur zijn zoveel mogelijk taken geautomatiseerd. Je bent trots op het feit dat alle servers goed draaien en dat de (interne) klanten tevreden zijn met de dienstverlening. Het is gaaf dat steeds meer applicaties via Citrix ontsloten worden, maar uiteraard wel op een veilige manier. Het komt zeker voor dat er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden buiten werktijd, zowel ’s avonds als in het weekend.

Wat ga je doen?:
 • je bent primair verantwoordelijk voor de Citrix omgeving binnen de Universiteit Utrecht;
 • je verzorgt het dagelijks beheer van Windows en Citrix gerelateerde producten;
 • workspace management met RES;
 • je handelt incidenten op de omgeving zelfstandig af;
 • je initieert wijzigingen op de omgevingen en voert deze uit;
 • je automatiseert werkzaamheden met Powershell;
 • je werkt documentatie bij.

lees meer

Functie-eisen Je hebt:
 • een hbo-werk- en denkniveau;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met technisch beheer van Windows Server 2012R2/2016, Citrix XenApp 7, Citrix Provisioning Services en RES One Workspace;
 • kennis van en ervaring met Active Directory en Microsoft Azure in een grote omgeving is een pré;
 • affiniteit met virtualisatie en storage, vooral VMWare en HyperV;
 • ervaring met scripting tools zoals Powershell (pré);
 • kennis van en ervaring met ITIL als beheermethodiek.
Wie ben jij?
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer. Je vraagt actief om hulp en feedback, maar je durft ook feedback te geven. Je laat je persoonlijkheid omschrijven met woorden als technisch, ownership, teamplayer, innovatief, proactief, flexibel, klant- en oplossingsgericht. Je hebt een passie voor techniek en je vindt het tof om hands-on bezig te zijn.
                   

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Aanbod
Wij bieden een tijdelijke aanstelling (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.709,- en maximaal € 3.722,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Binnen de faculteiten is onderzoek en onderwijs de primaire taak. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taak vormgegeven. Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS af. ITS stelt het proactief adviseren over de inzet van IT, aanschaf en gebruik van IT, naast een solide infrastructuur, centraal. Diensten worden ontwikkeld en geleverd dicht bij de gebruiker en in samenwerking met de faculteiten. Met als doel om medewerkers en studenten zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun toponderzoek en het onderwijs. ITS bestaat uit ongeveer 170 IT’ers en is opgedeeld in 3 clusters, Applications, Infrastructure en Administration.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Wierenga, manager Infrastructure Services a.i., tel. +31 6 46 11 62 55 of per e-mail w.j.wierenga@uu.nl.

Solliciteren
Stuur jouw sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, toe via onderstaande sollicitatieknop.
                   
Reageren uiterlijk
31/03/2018

lees meer

Contactpersoon Dhr. Wouter Wierenga
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht