user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature (junior) Beheerder examenbank (32-38 uur)

Vacature Den Haag

CAOP
 • CAOP
 • HBO, 3 - 10 jaar ervaring
 • 32-38 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is voor haar locatie in Den Haag op zoek naar een


(Junior) Beheerder Examenbank

32-38 uur


Functie-inhoud
Bij het CDFD werk je in een multidisciplinair team waarin mensen met verschillende expertises samen naar één resultaat toe werken. In deze functie binnen het stafbureau ben je lid van het examen-ontwikkelteam. Je bent verantwoordelijk voor het volledig, uniform en overzichtelijk houden van de content van de examenbank. Conform de richtlijnen voer je nieuwe examenvragen in en pas je bestaande examenvragen aan.
Tevens construeer je enquêtes en analyseer je de data. Je adviseert over de mogelijkheden van de digitale centrale examenbank en de verbeteringen daarvan. Daarnaast vertaal je wensen van collega’s naar specificaties aan de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), de technisch beheerder van de examenbank. Je onderzoekt ook (technische) mogelijkheden om de examens zo authentiek mogelijk te maken. Het technisch beheer van de CDFD-website behoort ook tot je werkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld psychologie, organisatiewetenschappen, economie, bedrijfskunde, communicatie, taalwetenschap)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met ICT
 • Basiskennis HTML is een pre
 • Oog voor opmaak , usability en user experience
 • Integer en verbindend
 • Initiatiefrijk, klant,- resultaat,- en kwaliteitsgericht
 • Secuur, creatief, analytisch, planmatig, verantwoordelijk

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het CDFD ondersteunt en adviseert de Minister van Financiën op het gebied van vakbekwaamheid bij de uitvoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en het Besluit gedragstoezicht financiële ondernemingen (Bgfo). In hoofdzaak gaat het daarbij om het opstellen van eind- en toetstermen (leerdoelen) en om het beheren van de achttien Wft-examens in de digitale centrale examenbank. Het College wordt bij de uitoefening van zijn taken ondersteund door een stafbureau met een dagelijkse leiding.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.785,- en maximaal € 4.348,-. Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.
Het CDFD biedt een open en vrije werkomgeving waar initiatief en innovatie op waarde geschat worden. Het CDFD is flexibel in het indelen van de werkuren en biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.


Sollicitatieprocedure

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Estrella Schwalm, project- en procesmanager 070 - 376 5791. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM adviseur, tel. 070 - 376 5959.

De stichting CAOP te Den Haag (www.caop.nl) zorgt voor het personele - en materiële beheer van het CDFD. De stichting treedt op als werkgever, biedt huisvesting en verzorgt de financiële administratie. Het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het hart van (bestuurlijk) Den Haag.

Solliciteren op de vacature van beheerder examenbank?
Ben je enthousiast over deze functie en spreekt examenontwikkeling je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat uiterlijk 16 maart 2018 je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 15 en 16. Een capaciteiten-, persoonlijkheids- en integriteitstest maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Wij streven naar afronding van de procedure in week 17.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: HBO, Psychologie, Organisatiewetenschappen, Economie, Bedrijfskunde, Communicatie, Taalwetenschap

lees meer

Contactpersoon Frank Korendijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Systeembeheerder in regio Den Haag
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag