user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Applicatiebeheerder

Vacature Tricht

Greefa
 • Greefa
 • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een doortastende applicatiebeheerder die de kwaliteit en continuïteit van ons ERP systeem bewaakt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Greefa is op zoek naar een

Applicatiebeheerder

Het bedrijf GREEFA
GREEFA is marktleider in sorteren. We richten ons op de ontwikkeling, productie en verkoop van high-tech sorteer- en verpakinstallaties voor groente en fruit. Alle technologieën, hardware en software worden in eigen huis door ons ontwikkeld en gebouwd. We zijn in vele landen actief en behoren al jaren tot de top van de markt. We willen voortdurend anticiperen op vragen en behoeften vanuit de markt en groeien door ons aanbod steeds opnieuw uit te breiden met innovatieve producten.

Wat ga je bij ons doen?
Als applicatiebeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het up & running houden van ons ERP systeem en de hieraan gerelateerde systemen. Het monitoren van de applicatieprocessen en het beheer van de bijbehorende infrastructuur zijn dagelijkse werkzaamheden om er voor te zorgen dat de applicaties goed blijven functioneren. Je implementeert, test nieuwe versies, analyseert, lost incidenten op en beantwoordt vragen van gebruikers. Tevens optimaliseer je het gebruik van de systemen middels customizing. Je gebruikt Crystal Reports en andere tools voor het ontwerpen en produceren van rapportages. Naast deze technische werkzaamheden behoren ook functionele taken zoals gebruikersbeheer en het onderhouden van de rechten tot het takenpakket. Je participeert in andere IT projecten en rapporteert aan het hoofd afdeling Automatisering.
 

lees meer

Functie-eisen
 • Enkele jaren ervaring als applicatiebeheerder van een ERP systeem (bij voorkeur IFS).
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een opleiding op informaticagebied)
 • Kennis en ervaring met PL/SQL, Oracle databases en Crystal Reports
 • Kennis van IFS-tools en workflowdesigns is een pré
 • Probleemoplossend en analytisch vermogen
 • Servicegerichtheid en goede communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van de Engelse taal.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende functie binnen een succesvolle, internationale onderneming met oog voor mens en milieu. Ons bedrijf kenmerkt zich door een goede en sociale werksfeer. De lijnen zijn kort en je werkt in een informele en professionele werkomgeving. Het salaris is marktconform en je krijgt volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan de cao Klein Metaal waaronder 25 vakantie – en 13 ADV dagen. Ook kun je deelnemen aan de collectieve zorgverzekering en personeelsvereniging.

Interesse?
Je kunt rechtstreeks solliciteren via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton of per email naar pz@greefa.nl. Wanneer je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Vincent Jansen, hoofd afdeling automatisering, 0345-578100 of via email: vjansen@greefa.nl.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.greefa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Vincent Jansen
0345-578100
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Tricht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tricht