line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Functioneel Beheerder

Vacature Utrecht

De Hoogstraat Orthopedietechniek
  • De Hoogstraat Orthopedietechniek
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 18-18 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zoeken per direct een:


FUNCTIONEEL BEHEERDER

18 uur per week


De baan
In deze veelzijdige baan ben je verantwoordelijk voor ons, al in gebruik zijnde, digitale aanmeetportaal ten behoeve van klant gebonden orderverwerking.Dit softwareprogramma hebben wij zelf ontwikkeld in samenwerking met onze softwareleverancier. Het is een zelfstandige functie waarin van jou wordt verwacht dat je handelingen met een frisse, kritische blik uitvoert en openstaat voor verbetering.Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het, in overleg met de softwareleverancier, vervolmaken van de software, testen van software-updates, het aangeven van verbeterpunten en het ondersteunen van de gebruikers van het aanmeetportaal, alsmede het up-to-date houden van de software.
Functie-eisen

Wij willen graag in gesprek komen met ambitieuze, enthousiaste, maar ook geduldige kandidaten. Je beschikt minimaal over MBO-niveau met een relevante opleiding en/of ervaring. Je bent een nauwkeurige werker en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden, daarnaast ben je communicatief vaardig. Je analytisch vermogen en abstract denken in combinatie met je ervaring zorgen ervoor dat je software processen kunt overzien en optimaliseren. Gezien de dynamiek op de afdeling is humor, flexibiliteit en het stellen van prioriteiten van belang.

Bedrijfsomschrijving

Orthopedietechniek De Hoogstraat is een gespecialiseerde orthopedische instrumentmakerij, gehuisvest binnen de muren van De Hoogstraat Revalidatie aan de Rembrandtkade in Utrecht. Binnen onze organisatie worden mensen voorzien van lichaamsgebonden hulpmiddelen zoals pro- en orthesen.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Werken op een mooie locatie in Utrecht dichtbij de snelweg en goed te bereiken met het openbaar vervoer, in een recent gerenoveerd pand, met voldoende (gratis) parkeermogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-ziekenhuizen. De functie wordt ingedeeld in FWG 35(minimaal € 1.757,- en maximaal € 2.612,- op basis van 36-urige werkweek). Niveau van inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring. Verder bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Marian Bik, hoofd administratie of Marcel Conradi, directeur, telefoon: 030 258 1811.

Je kunt je sollicitatiebrief met motivatie en cv vóór maandag 4 november 2017 achterlaten op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton, onder vermelding van vacaturenummer 17.056.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 13 november 2017

Voor deze vacature wordt tegelijkertijd extern geworven!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Contactpersoon Marian Bik
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Functioneel beheerder in regio Utrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Functioneel beheerder