user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemanager en Contractmanager

in Utrecht

Nederlandse Zorgautoriteit
  • Nederlandse Zorgautoriteit
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Servicemanager en Contractmanagerdie geen uitdaging uit de weg gaat
De unit IV-regie en datalevering
Onze ICT-omgeving bestaat uit complexe en unieke databases, datawarehouses en (maatwerk)applicaties. Daarmee kunnen onze collega’s uit de verschillende directies beleid maken, onderzoek doen, marktscans uitvoeren en toezicht houden op de zorgmarkt. Kwaliteit staat in het werk van de NZa bovenaan en goede en betrouwbare data en optimaal functionerende systemen zijn daarvoor een essentiële basisvoorwaarde. De unit IV-regie en datalevering heeft de regie op de totale informatievoorziening en datalevering binnen onze organisatie. Wij zijn dan ook het loket voor alle zaken op het gebied van zowel IT als data: we inventariseren hoe we de informatievoorziening nog beter kunnen laten aansluiten bij de bedrijfsprocessen, regisseren noodzakelijke functionele en technische aanpassingen aan systemen, ondersteunen onze collega’s in het gebruik ervan, beheren de totale informatie- en datavoorziening en leveren de benodigde data goed en tijdig aan. Maar we stellen ook de contracten en servicelevels met onze ICT-leveranciers op en monitoren de gemaakte afspraken.

Hoe ziet je werk als servicemanager en contractmanager eruit?
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van contracten, service level agreements en producten- en dienstencatalogi. Dat doe je samen met onze ICT-leveranciers. We maken op dit moment de overstap naar een nieuwe IT-dienstverlener. Jij helpt ons om dit soepel te laten verlopen door de nieuwe contracten goed vast te leggen en duidelijke afspraken te maken over de dienstverlening en het verloop van het changeproces.

Je controleert ook of de gemaakte afspraken over kwaliteit en voortgang worden nagekomen. Je voert daarvoor regelmatig gesprekken met externe leveranciers en interne klanten. Signaleer je afwijkingen, dan zorg je dat dit naar tevredenheid wordt opgelost. Je houdt in de gaten of contracten moeten worden gewijzigd of aflopen, onderzoekt of er vernieuwingsmogelijkheden of alternatieven zijn en onderhandelt hierover met de leveranciers.

Je werkt binnen de unit in een klein team, met twee collega’s. Bij afwezigheid vervangen jullie elkaar. Dit betekent dat je soms ook de changemanager vervangt. Je bent dan verantwoordelijk voor de planning en voortgang van technische en functionele wijzigingen aan onze systemen.
 

lees meer

Functie-eisen Je kunt het werk snel overzien en organiseren. Daarbij heb je een goed oog voor de wensen van onze interne klanten. Door je prima communicatieve vaardigheden leg je makkelijk contact met leveranciers, kun je goed onderhandelen en weet je duidelijk afspraken te maken en vast te leggen. Dat processen soms nog niet helder zijn of verbeterd moeten worden, is voor jou een uitdaging die je graag aangaat.

Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van ICT, zoals Bedrijfskundige Informatica.
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Minimaal een ITIL-Foundation certificering, BiSL en/of ASL is een mooie extra.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Iedereen in Nederland heeft recht op goede zorg. Of het nu een kroon bij de tandarts is, de verzorging van een oudere die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen of de behandeling van een sportblessure op de Spoedeisende Hulp. Dat vinden we belangrijk en we geven er jaarlijks 70 miljard euro aan uit. Tegelijk is de Nederlandse zorg een complex samenspel tussen aanbieders, verzekeraars, patiënten en cliënten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden.Middenin dat krachtenveld staat de Nederlandse Zorgautoriteit. In het werk van de NZa is het belang van de burger de eerste prioriteit. Die moet erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is als hij of zij deze nodig heeft. Wij maken vanuit dat perspectief regels en houden toezicht op de zorg. Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk, waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg