line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Systeembeheerder (teamlid Change & Release management)

Vacature Breda

Amphia Ziekenhuis
 • Amphia Ziekenhuis
 • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
 • 36-36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor de kenniskern Informatie- en Medische Technologie zoeken wij voor het team IMT Infrastructuur & Beheer per 1 november 2017 een :

Systeembeheerder (teamlid Change & Release management)

voor gemiddeld 36 uur per week.


Hoe ziet het team eruit?
De Kenniskern IMT (130 medewerkers) is verantwoordelijk voor de aanschaf en het technisch beheer van de belangrijkste informatiesystemen en medische apparatuur binnen Amphia. Ook de achterliggende infrastructuur wordt volledig binnen IMT beheerd. Daarnaast participeert IMT in projecten met een informatie- of medische techniek component en voert zelfstandig projecten uit op het gebied van medische en algemene infrastructuur. Wij voeren het technische beheer uit voor Amphia brede applicaties en werkt nauw samen met centraal en decentraal functioneel beheer t.a.v. inrichting, opleidingen, gebruikersondersteuning, organisatie en werkwijze.

De Kenniskern IMT staat aan het begin van een transformatie van een intern, technisch gerichte afdeling naar een kenniskern waarbij de functionele wensen van de klant centraal staan, value based informatievoorziening. Een belangrijk onderdeel hiervan is de verandering naar een meer proces gestuurde kenniskern. De komende jaren leveren wij een belangrijke bijdrage aan een nieuw en vernieuwd ziekenhuis aan de Molengracht in Breda.

Het team Change & Release, dat bestaat uit 6 medewerkers, zoekt versterking om een bijdrage te kunnen leveren aan deze verandering. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
 • Als teamlid draag je zorg voor het optimaal laten functioneren van servers, middleware en cliënts. Taken die hierbij horen zijn:
- Aanbrengen van wijzigingen
- Oppakken van incidenten
 • In de rol van teamlid vertaal je de wensen van de klant naar toepasbare oplossingen;
 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het release proces. Taken die je uitvoert zijn:
- Schrijven van installatie instructies;
- Technisch testen van gemaakte packages;
- Afstemmen van wijzigingen met de klant;
- Inrichten en implementeren van wijzigingen in de OTA omgeving;
- Inrichten en implementeren van wijzigingen in de productie omgeving;
 • Je draagt zorg voor de deployment van applicaties met behulp van SCCM en RES ONE Workspace.
Functie-eisen

Je hebt sterke analytische skills en je gaat zorgvuldig te werk. Jouw proactieve houding is van meerwaarde voor het oplossen en voorkomen van ICT problemen. Je bent een échte teamplayer met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Technisch inzicht en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bedrijfskunde of informatica aangevuld met MCSA en/of MCSE;
 • Kennis van gangbare Microsoft besturingssystemen;
 • Kennis van ITIL-methodiek;

Ruime kennis van en ervaring met:
 • Microsoft App-V 5.1;
 • SCCM;
 • RES ONE Workspace;
 • VMware.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de periode van één jaar, waarna er zicht is op een vast contract. Daarnaast heeft Amphia aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris van maximaal € 3.421,- bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 50, op basis van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering;
 • Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Voordelen bij aanschaf van een fiets, tablet, smartphone en nog veel meer;
 • Prettige werksfeer.

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over deze vacature van Systeembeheerder (teamlid Change & Release management)? Bert Timmerman, Manager ICT ‘Running the Business’, beantwoordt met plezier jouw vragen via 076 595 2630.

Solliciteren op de functie van Systeembeheerder
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie vóór 01 november 2017 achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Bijzonderheden
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij er vanuit dat je meewerkt aan de referentiecheck.

Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht.

Kijk voor meer informatie over Amphia op onze website www.amphia.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contactpersoon Dianne Kleijwegt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Systeembeheerder in regio Breda
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Systeembeheerder