line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Manager IT M/V

Vacature Utrecht

Revalidatiecentrum De Hoogstraat
  • Revalidatiecentrum De Hoogstraat
  • HBO / Universitair, 5 - 10 jaar ervaring
  • 32-36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen Manager IT, op zoek naar (meer) maatschappelijke betrokkenheid binnen een unieke organisatie? En haal jij er voldoening uit om vanuit jouw vakgebied een aandeel te kunnen leveren in de ontwikkeling van de zorg? Dan nodigen we je uit om te reageren!


De Hoogstraat heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een:


Manager IT M/V

32 tot 36 uur


Wat ga je doen als Manager IT?
In deze dynamische baan ben je verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur en het functioneren van de afdeling Informatietechnologie en applicatiebeheer, zowel binnen als buiten de organisatie. De afdeling bestaat uit technisch- en functioneel beheer (EPD/ZIS) en een servicedesk (6 Fte). Je werkt verder aan de opgestelde visie op IT in nauwe samenwerking met RvB en stakeholders in de organisatie. Je zorgt ervoor dat IT zichtbaar en laagdrempelig blijft en centraal staat als het gaat om technische ontwikkelingen en innovaties. IT is sterk ondersteunend aan al onze processen en je bent dan ook betrokken bij veel zorggerelateerde projecten. Hierin ben jij o.a. de aanjager en diegene die de blik op het doel en afstemming met de toekomstvisie bewaakt. Voor externe partijen, IT-leveranciers en adviseurs, ben je een gezaghebbende opdrachtgever.

De omgeving
De Hoogstraat kenmerkt zich door een ongedwongen, informele sfeer waar professionals zich dagelijks inzetten om de beste specialistische zorg te bieden aan revalidanten. IT staat hoog op de strategische agenda. We beschikken over een eigen, zeer moderne en actuele redundante in-house infrastructuur met 600 werkplekken, verdeeld over drie vestigingen en tientallen virtuele servers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. de nieuwste technieken en oplossingen waar het gaat om o.a. security, draadloos en storage/backup. Veel van de 1e- en 2e lijns beheertaken worden intern uitgevoerd door eigen medewerkers met ondersteuning van een aantal gespecialiseerde partners.
Functie-eisen

Je hebt een relevante HBO of WO opleiding, aangevuld met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Als manager IT heb je een hands on mentaliteit en zie je jezelf als onderdeel van het team. Je bent technisch zeer goed onderlegd en moderne technieken zoals Azure, SaaS en cloud kun je in het algemeen goed op waarde schatten en vertalen naar de dagelijkse praktijk. In contacten met partijen weet je deze kennis goed in te zetten en boven de materie te staan. Mede vanuit deze ervaring én omdat je vanzelfsprekend je kennis op peil houdt, ben je in staat om IT in te zetten om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten werken. Daarbij denk je standaard buiten de kaders, gebruik je je creativiteit, assertiviteit, doortastendheid en betrokkenheid om de doelen te bereiken. Je hebt een scherp oog voor de wensen en verlangens van de zorgorganisatie en weet de vaak a-specifieke vragen van de zorgprofessionals te vertalen in (soms verrassend vernieuwende) antwoorden.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Werken op een van de mooiste plekken in Utrecht, dichtbij de snelweg en goed te bereiken met het openbaar vervoer, in een recent gerenoveerd pand, met voldoende (gratis) parkeermogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 5.154,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Verder bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket uit een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Werktijden zijn bespreekbaar en flexibel, thuiswerken is mogelijk. Er zijn mogelijkheden tot vergoeding van opleiding en studie.


Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen? Neem dan per e-mail contact op met Rob Beuse, directeur algemene zaken: sollicitatie@dehoogstraat.nl.

Solliciteren op de functie van Manager IT
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie vóór 26 september a.s. achter op onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 17.062 door te klikken op de Solliciteer button..

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdagmiddag 5 oktober a.s. en donderdag 12 oktober a.s. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Manager, Management, IT Manager, Techniek, Technisch, Functioneel Beheer
Contactpersoon Rob Beuse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor IT manager in regio Utrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. IT manager