user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Manager IT M/V

in Utrecht

Revalidatiecentrum De Hoogstraat
  • Revalidatiecentrum De Hoogstraat
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen Manager IT, op zoek naar (meer) maatschappelijke betrokkenheid binnen een unieke organisatie? En haal jij er voldoening uit om vanuit jouw vakgebied een aandeel te kunnen leveren in de ontwikkeling van de zorg? Dan nodigen we je uit om te reageren!


De Hoogstraat heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een:


Manager IT M/V

32 tot 36 uur


Wat ga je doen als Manager IT?
In deze dynamische baan ben je verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur en het functioneren van de afdeling Informatietechnologie en applicatiebeheer, zowel binnen als buiten de organisatie. De afdeling bestaat uit technisch- en functioneel beheer (EPD/ZIS) en een servicedesk (6 Fte). Je werkt verder aan de opgestelde visie op IT in nauwe samenwerking met RvB en stakeholders in de organisatie. Je zorgt ervoor dat IT zichtbaar en laagdrempelig blijft en centraal staat als het gaat om technische ontwikkelingen en innovaties. IT is sterk ondersteunend aan al onze processen en je bent dan ook betrokken bij veel zorggerelateerde projecten. Hierin ben jij o.a. de aanjager en diegene die de blik op het doel en afstemming met de toekomstvisie bewaakt. Voor externe partijen, IT-leveranciers en adviseurs, ben je een gezaghebbende opdrachtgever.

De omgeving
De Hoogstraat kenmerkt zich door een ongedwongen, informele sfeer waar professionals zich dagelijks inzetten om de beste specialistische zorg te bieden aan revalidanten. IT staat hoog op de strategische agenda. We beschikken over een eigen, zeer moderne en actuele redundante in-house infrastructuur met 600 werkplekken, verdeeld over drie vestigingen en tientallen virtuele servers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. de nieuwste technieken en oplossingen waar het gaat om o.a. security, draadloos en storage/backup. Veel van de 1e- en 2e lijns beheertaken worden intern uitgevoerd door eigen medewerkers met ondersteuning van een aantal gespecialiseerde partners.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een relevante HBO of WO opleiding, aangevuld met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Als manager IT heb je een hands on mentaliteit en zie je jezelf als onderdeel van het team. Je bent technisch zeer goed onderlegd en moderne technieken zoals Azure, SaaS en cloud kun je in het algemeen goed op waarde schatten en vertalen naar de dagelijkse praktijk. In contacten met partijen weet je deze kennis goed in te zetten en boven de materie te staan. Mede vanuit deze ervaring én omdat je vanzelfsprekend je kennis op peil houdt, ben je in staat om IT in te zetten om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten werken. Daarbij denk je standaard buiten de kaders, gebruik je je creativiteit, assertiviteit, doortastendheid en betrokkenheid om de doelen te bereiken. Je hebt een scherp oog voor de wensen en verlangens van de zorgorganisatie en weet de vaak a-specifieke vragen van de zorgprofessionals te vertalen in (soms verrassend vernieuwende) antwoorden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg