user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Projectleider / Informatieanalist

in Deventer

Deventer Ziekenhuis
 • Deventer Ziekenhuis
 • Universitair, 1 - 5 jaar ervaring
 • 32-36 uur per week
Functieomschrijving

De afdeling Informatie en Communicatie Technologie en Technische Dienst (ICT/TD), zorgt voor het adequaat functioneren van de geautomatiseerde informatievoorziening, de telefonie, de medische apparatuur én van het gebouw en de technische installaties. Bij de afdeling werken ca. 70 medewerkers. 

Deventer Ziekenhuis heeft voor het team Leiding & Projecten meerdere vacatures voor de functie van:


Projectleider / Informatieanalist

32-36 uren per week


Het team Leiding & Projecten bestaat uit 5 medewerkers en is onderdeel van de afdeling Informatie en Communicatie Technologie/ Technische Dienst. 

Wat ga je doen als Projectleider?
Als Projectleider/ Informatieanalist initieer en organiseer je projecten in opdracht van het (zorg) management. Daarnaast:
 • analyseer en verbeter je informatiestromen en werkprocessen;
 • ben je projectleider in ontwikkelings- en implementatieprojecten; met name in de poliklinieken staan veel projecten op stapel, waarbij het patiëntenportaal en informatiebeveiliging in belang toeneemt;
 • onderhoud je een goede relatie met de klanten binnen je aandachtsgebied.

In deze functie werk je samen met collega's van verschillende afdelingen binnen de organisatie. Deze baan is dan ook afwisselend én je doet veel nieuwe kennis op. 

De tweede projectleider die wij zoeken heeft naast bovenstaande punten, bij voorkeur kennis van en ervaring met Supply Chain Management (SCM). Je hebt affiniteit en ervaring met zorgpaden en logistieke ketenprocessen tussen de 1e en de 2e lijn en de verschillende organisatieonderdelen van een ziekenhuis. 

lees meer

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega; een analytische denker met pit. Verder:

 • heb je een academische opleiding afgerond;
 • heb je al enige ervaring als informatieanalist of projectleider;
 • vind je het interessant om te werken in een complexe organisatie;
 • ben je sociaal en heb je een prettige manier van communiceren;
 • heb je een praktische instelling;
 • voel je je verbonden met onze kernwaarden; bevlogen, open en mensgericht.

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door het Deventer Ziekenhuis. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het Deventer ziekenhuis is, als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ), een ziekenhuis waar een grote focus ligt bij opleiding en ontwikkeling. Wij beschikken dan ook over een groot aantal specialistische opleidingen. Jaarlijks worden 20.000 patiënten opgenomen en bezoeken 300.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis heeft ruim 2175 medewerkers, 155 medisch specialisten en 80 vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het Deventer Ziekenhuis is financieel gezond en heeft landelijk zeer hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Met een medewerker betrokkenheid van een 8,2 scoren we in de top 3 van de STZ ziekenhuizen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg