line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Software ontwikkelaar .NET / Webontwikkelaar

Vacature Den Haag

Onderlinge 's-Gravenhage
  • Onderlinge 's-Gravenhage Bedrijfsprofiel
  • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • 40-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De afdeling ICT vormt een essentiële schakel in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen.


Voor de afdeling Systeemontwikkeling binnen de sector ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke

Software ontwikkelaar .NET / Webontwikkelaar

Wat ga je doen als Software Ontwikkelaar?
In deze zelfstandige functie met veel ruimte voor innovatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informatiesystemen op basis van een functionele specificatie. Je bouwt en test programmatuur en je houdt je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van systeemtesten. Je voert ook regelmatig reviews uit. Verder zorg je voor het opstellen, actueel houden en beheren van systeemdocumentatie. In deze functie werk je nauw samen met de functioneel ontwerper en de gebruikers, veelal in multidisciplinair projectverband.
 
Functie-eisen Je beschikt over een voor de functie relevante (Bachelors/HBO) opleiding, aangevuld met meerdere jaren ervaring als ontwikkelaar in een .NET/C# omgeving. Tevens heb je relevante en aantoonbare ervaring met het programmeren aan webpagina’s en webservices. Je hebt kennis van en/of ervaring met SOA concepten, object oriëntatie en Oracle databases en de toepassing ervan in een complex administratieve automatisering. Kennis van KnockoutJS, MVC en de programmeertaal C is een pré. Naast analytische en communicatieve vaardigheden beschik je over een proactieve instelling, heb je inlevend vermogen en ben je resultaatgericht. Daarbij is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en spreekt het je aan met andere vakdisciplines samen te werken.
Bedrijfsomschrijving De Onderlinge ’s-Gravenhage, opgericht in 1895, is een onafhankelijke pensioen- en levensverzekeraar. De Maatschappij onderscheidt zich door haar onderlinge karakter, de menselijke maat en het bieden van zekerheid en heeft een uitgebalanceerd en solide pakket aan levens- en pensioenverzekeringen.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden
Een brede functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden binnen een professionele, ambitieuze en solide organisatie in het mooie, historische centrum van Den Haag. Een prettige, informele werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Verzekeringsbedrijf, aangevuld met diverse bedrijfsregelingen, waaronder een 13e maand en flexibele werktijden.


Sollicitatieprocedure
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de manager ICT Systeemontwikkeling Carmen. Boksteen, telefoonnummer 070-342 1365.

Solliciteren op de functie van Webontwikkelaar
Ben jij de ICT professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV! Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Software Ontwikkelaar, Applicatie Ontwikkelaar, Webontwikkelaar, Applicatieontwikkeling, IT, ICT
 
Contactpersoon Carmen Boksteen
070 342 1111
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Webdeveloper in regio Den Haag
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Webdeveloper