user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software ontwikkelaar .NET / Webontwikkelaar

in Den Haag

Onderlinge 's-Gravenhage
  • Onderlinge 's-Gravenhage
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving De afdeling ICT vormt een essentiële schakel in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen.


Voor de afdeling Systeemontwikkeling binnen de sector ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke

Software ontwikkelaar .NET / Webontwikkelaar

Wat ga je doen als Software Ontwikkelaar?
In deze zelfstandige functie met veel ruimte voor innovatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informatiesystemen op basis van een functionele specificatie. Je bouwt en test programmatuur en je houdt je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van systeemtesten. Je voert ook regelmatig reviews uit. Verder zorg je voor het opstellen, actueel houden en beheren van systeemdocumentatie. In deze functie werk je nauw samen met de functioneel ontwerper en de gebruikers, veelal in multidisciplinair projectverband.
 

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een voor de functie relevante (Bachelors/HBO) opleiding, aangevuld met meerdere jaren ervaring als ontwikkelaar in een .NET/C# omgeving. Tevens heb je relevante en aantoonbare ervaring met het programmeren aan webpagina’s en webservices. Je hebt kennis van en/of ervaring met SOA concepten, object oriëntatie en Oracle databases en de toepassing ervan in een complex administratieve automatisering. Kennis van KnockoutJS, MVC en de programmeertaal C is een pré. Naast analytische en communicatieve vaardigheden beschik je over een proactieve instelling, heb je inlevend vermogen en ben je resultaatgericht. Daarbij is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en spreekt het je aan met andere vakdisciplines samen te werken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Onderlinge ’s-Gravenhage, opgericht in 1895, is een onafhankelijke pensioen- en levensverzekeraar. De Maatschappij onderscheidt zich door haar onderlinge karakter, de menselijke maat en het bieden van zekerheid en heeft een uitgebalanceerd en solide pakket aan levens- en pensioenverzekeringen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg