line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Functioneel Beheerder Beroepspensioenen

Vacature Zeist

PGGM
 • PGGM
 • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
 • 36-36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving PGGM heeft voor haar locatie in Zeist een vacature voor een
Functioneel Beheerder Beroepspensioenen
Wat ga je doen als Functioneel Beheerder?
Voor de functie van Functioneel beheerder Beroepspensioenen zijn wij op zoek naar een veelzijdige medewerker. Een medewerker die weet wat er binnen de afdeling speelt en het overzicht bewaakt.
Jij gaat binnen het Functioneel Beheer team van in totaal 4 personen o.a. de planning & rapporterende taken voor jouw rekening nemen. Jij zorgt voor het beheer en vernieuwing van pensioenprogrammatuur. Daarnaast behandel jij de 1e en 2e lijnsmeldingen met betrekking tot rekenkundige en systeemtechnische aspecten van pensioenregelingen. Verder draag je zorg voor een aantal operationele werkzaamheden (GBA, mutatieverwerking & output).

Tot jouw verantwoordelijkheden horen ook:
 • Voorzitter zijn van het releaseoverleg;
 • Contact externe partijen t.a.v. uitvoering en planning projecten en IT;
 • Het verzorgen van queries & mailings;
 • Rapportage werkuitvoering;
 • Beheer workflowsysteen.

Jouw afdeling
Jouw team is het Functioneel Beheer team binnen de afdeling Beroepspensioenen. De afdeling Beroepspensioenen bestaat verder uit het team Pensioenbeheer en het team In-excasso. Vanuit de afdeling Beroepspensioenen worden de klanten Stichting Pensioenfonds Huisartsen (SPH) en Stichting Pensioenfonds Loodsen (BPL)
Functie-eisen De kandidaat die wij zoeken herkent zich in de volgende eisen:
 • Een afgeronde HBO opleiding (informatietechnologisch of bedrijfskundig);
 • Opleiding op het gebied van applicatiebeheer of bereid om deze te volgen (of vakgerichte opleidingen/gerichte ervaring op hetzelfde gebied) met meerdere jaren relevante werkervaring;
 • Kennis van en inzicht in gebruikerstesten en geautomatiseerde gegevenswerking;
 • Kennis van productiesystemen, databases en MS programmatuur;
 • Kennis van webapplicaties;
 • Goed ontwikkelde interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt doorzettingsvermogen.
 • Je bent in staat om snel te schakelen.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden
Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

De sluitingsdatum van deze vacature is 30 juli 2017.


Sollicitatieprocedure
Neem voor vragen contact op met Vincent Mossing, Recruiter : 030-277 2097.

Solliciteren op de functie van Functioneel Beheerder Beroepspensioenen
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Functioneel Beheer, Functioneel Beheerder, Applicatiebeheer, Applicatiebeheerder, Webapplicatie, ICT
Contactpersoon Vincent Mossing
030 277 9911
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Functioneel beheerder in regio Zeist
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Functioneel beheerder