inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Functioneel beheerder

2017-06-19

Vacature in Zoetermeer

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO, 1 - 5 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel beheerder
Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Functieomschrijving
Als functioneel beheerder ben je de linking-pin tussen het bedrijfsproces en de in- of externe ICT-leverancier én speel je een structurele rol in de continuering en ontwikkeling van de informatievoorziening voor tientallen verschillende ICT-systemen. Je weet als geen ander de gewenste kwaliteit van de informatievoorziening te definiëren en daarmee de behoefte aan de benodigde informatievoorziening te bepalen.
Je levert een bijdrage aan (dienstbrede) projecten, DevOps-team(s) en samenwerkingsverbanden ter aanpassing en vernieuwing van bestaande systemen. Hierbij maak je ook gebruik van je kennis van relevante trends en ontwikkelingen in de markt en het vakgebied.
Functie-eisen
 • Je hebt hbo-niveau.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als functioneel beheerder.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.
 • Je hebt ervaring met BiSL, dan wel ASL en ITIL.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met verschillende systeemontwikkelingsmethodieken (Agile/Scrum) en Lean Six Sigma.
Salarisinformatie Bruto € 2.519 - € 4.049 p/m

Overige info Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 10
Salarisomschrijving Aan het werken bij de AIVD is een toeslag verbonden. Deze toeslag bedraagt bij indiensttreding € 175 en loopt op tot maximaal € 555 bruto per maand bij een volledige werkweek.
Maandsalaris Min €2.519 – Max. €4.049 (bruto)
Dienstverband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden
 • Solliciteren? Stuur ons een cv en sollicitatiebrief waaruit duidelijk en onderbouwd je motivatie blijkt om te willen werken bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).
 • Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om te solliciteren.
 • Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatieknop reageert. Je uitgebreide motivatie is ingevuld en je cv is bijgesloten (in .doc, .txt, .rtf of .docx bestand).
 • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de AIVD. Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de AIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
 • Om veilig te solliciteren, raden we je sterk aan je online sollicitatie vanuit Nederland te versturen. Verblijf je in het buitenland, wacht dan tot je weer in Nederland bent.
 • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, psychologische onderzoeken, het opvragen van referenties en online screening zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de AIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen tien jaar in Nederland hebben gewoond. Ook aan je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden bepaalde eisen gesteld.
 • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer zes maanden in beslag kan nemen.
 • De AIVD gebruikt een digitale manier om te solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.
Digitaal solliciteren
Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. Een ieder, ongeacht het geslacht, wordt uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor Netwerkbeheerder in regio Zoetermeer Bekijk alle 23 vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Netwerkbeheerder