user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

in Maarssen

BENU Direct B.V.
  • BENU Direct B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Functieomschrijving Functioneel ApplicatiebeheerderMinimaal 32 uurMaarssen
Welke baan hebben wij voor jou?
Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het verlenen van ondersteuning bij het gebruik van informatiesystemen en afhandelen van incidenten. Je vertaalt informatiebehoeften naar functionaliteiten en verzorgt rapportages. Je stelt acceptatietesten op en voert deze uit. Ook schrijf je gebruikershandleidingen en procesbeschrijvingen. Je neemt deel aan projectgroepen en levert hier specialistische ondersteuning.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een collega met ervaring als functioneel applicatiebeheerder die zelfstandig kan werken. Je bent deskundig op het gebied van SQL-database queries, testen, schrijven van documentatie en incident- en changemanagement. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en door te dringen tot de kern van het probleem. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en toont initiatief. Je bent accuraat, denkt in oplossingen en hebt een collegiale en klantgerichte werkhouding die past bij onze kernwaarden: verantwoordelijk, vooruitstrevend en mensgericht.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brocacef Groep werken ca. 5.000 gemotiveerde en hardwerkende medewerkers. Samen maken wij slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg. Wij hebben de ambitie om de best gewaardeerde zorgpartner in Nederland te worden. Dit vraagt om mensen die het voortouw nemen, mensen die durven te ondernemen, mensen die vooruitstrevend zijn. Voor deze mensen creëren wij een werkomgeving met ruimte voor talent en persoonlijke groei. Brocacef Groep is onderdeel van Phoenix group en van Celesio AG.

Ben je geïnteresseerd in een loopbaan bij Brocacef Groep? Kijk hieronder of er een vacature voor je bij zit of stuur een open sollicitatie.

BENU Direct is een jonge organisatie binnen de Brocacef Groep en richt zich op de levering van medische hulpmiddelen en voeding. Wij leveren diabetes-, incontinentie-, stoma- en wondmateriaal en drinkvoeding op maat aan klanten thuis. Dit doen wij in nauwe samenwerking met voorschrijvers, zorgverzekeraars, instellingen en apotheken. In onze dienstverlening ligt de nadruk op kwaliteit die geborgd wordt door een team van toegewijde en gespecialiseerde medewerkers. BENU Direct heeft contracten met alle zorgverzekeraars en opereert landelijk. Wij zijn gevestigd in Maarssen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Functioneel Applicatiebeheerder
Score: 8.2
Stemmen: 32

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maarssen