user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Appoint B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/358/aa942ab2bfa6ebda4840e7360ce6e7ef/
Groothandelsgebouw
3013AK Rotterdam Zuid-Holland NL

Appoint B.V.
Score: 10.0
Stemmen: 2

Appoint B.V.

Groothandelsgebouw, Rotterdam

Appoint B.V.

Appoint is van oudsher ht bemiddelingsbureau in de vakgebieden: ICT, Digital Media, Marketing, Communicatie en Grafimedia. We zijn gespecialiseerd in diverse bemiddelingsvormen voor vaste of tijdelijke functies.

Een plek hebben om jezelf in de kijker van topwerkgevers te plaatsen? Elke dag nieuwe vacatures bekijken en daar online op reageren? Met een paar klikken je profiel updaten?

Kortom: snel je droombaan vinden? Maak je eigen MyAppoint-account aan!
Ga snel naar www.appoint.nl//vind_werk/schrijfjein.php

Over Appoint
Nieuwe technologieën. Nieuwe media. Crossmedia. De wereld verandert. Continu. De creatieve en geautomatiseerde werkplek is bij uitstek ons werkterrein. Appoint bemiddelt al bijna 20 jaar ervaren professionals op HBO/WO niveau op het gebied van:

* Marketing
* Communicatie
* Sales
* Grafimedia
* Online media
* ICT

AANGELUKKUNJEWERKEN
Beweging: daar draait het om bij Appoint. Actie. Daadkracht. Daardoor kunnen wij in oplossingen denken en werken. Daardoor zijn wij van mening dat je aan geluk kunt werken. Niet alleen aan ons eigen geluk, ook aan dat van de kandidaten en de opdrachtgevers.

Lees meer over onze producten en diensten op onze website www.appoint.nl

Werken bij Appoint B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
6 vervulde ICT vacatures
.net developer (vervuld)
Appoint B.V. Mijn opdrachtgever is een full service Internet Marketing bureau dat er voor zorgt dat middelgrote en grote (inter)nationale bedrijven succesvol zijn op het web. Naast het ..
(Junior) PHP Developer (vervuld)
Appoint B.V. Ik ben op zoek naar meerdere enthousiaste en serieuze webdevelopers, die weten wat het bouwen van innovatieve webapplicaties betekent. Mijn opdrachtgever ziet graag HBO denk- ..
(Medior) Webdeveloper (vervuld)
Appoint B.V. Voor een bureau voor marketing en communicatie, ben ik op zoek naar een (medior) webdeveloper. Webdeveloper is bij mijn opdrachtgever een brede functie: Je maakt gebruik van ..
PHP MySQL programmeur (vervuld)
Appoint B.V. Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een programmeur. De belangrijkste werkzaamheden zullen bestaan uit programmeren van websites voor verschillende klanten en het ..
Ervaren Systeembeheerder met kennis van TCP/IP/Linux/Unix (vervuld)
Appoint B.V. Binnen een team van Systeembeheerders ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van de diensten en producten die deze organisatie aanbiedt. De komende ..
PHPer/Webontwikkelaar (vervuld)
Appoint B.V. Voor een dynamisch internetbureau in Delft, ben ik op zoek naar een PHP'er / Webontwikkelaar. Je zult je vooral bezighouden met het ontwikkelen en onderhouden van complexe ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam