user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/349/0bb4aec1710521c12ee76289d9440817/
Anna Clasina op 't Landtplantsoen 41
1705GT Heerhugowaard Noord-Holland NL

06-54681240
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks)
Score: 7.4
Stemmen: 2

Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks)

Anna Clasina op 't Landtplantsoen 41, Heerhugowaard

Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks)
  • Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks)
  • Heerhugowaard
  • 1 - 10 medewerkers
  • 06-54681240

Een softwarebedrijf, of bijvoorbeeld een provider van managed applicatie hosting, laat de werving en selectie van medewerkers het liefst over aan een bureau waarvan de mensen die bemiddelen ook verstand van ICT hebben. Dat werft wat beter en dat selecteert wat beter. Stubits biedt deze dienst, niet toevallig, in het bemiddelen van zeer enthousiaste parttime medewerkers zonder straightforward lange lijst met professionele ervaringen (lees: studenten). Maak via Stubits kennis met een landelijk netwerk van gemotiveerde studenten en productieve werving, selectie en uitzenden.

Werken bij Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks)? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
50 vervulde ICT vacatures
Junior Windows Desktop developer | min. 32 uur p/w | Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Junior Windows Desktop programmer die zijn eigen koers zet en zich niet gek laat maken door de vraag naar mobile. Een teamspeler binnen een klein bedrijf van circa 15 man. Een..
Front-end developer min. 24u per week in hartje Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Een mooie start-up in hartje Amsterdam dat hard aan de weg aan het timmeren is sinds 2012 is op dit moment op zoek naar een frontend developer voor minimaal 24 uur per ..
Junior Webdeveloper parttime omgeving Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Web Developer for websites and web applications The job: You will develop and maintain various websites, web-applications, data feeds, Cloud storage systems and internal ..
Junior PHP programmeur in de omgeving Alkmaar (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een cool bedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een junior PHP developer. Het is een jong een dynamisch bedrijf dat is opgezet door twee rasondernemers. Je komt in een ..
Bijbaan: Linux serverbeheer (2 dagen per week, Amsterdam) (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Je komt in een team van studenten en jonge specialisten aan het werk aan diverse managed hosting omgevingen van gerenommeerde bedrijven.  Jij werkt als hobby, naast je ..
PHP Bijbaan Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een jong en dynamisch reclamebureau in Amsterdam zijn wij op zoek naar één of twee ICT studenten die als PHP Programmeur aan de slag willen. Je komt 16 uur ..
Bijbaan programmeur met kennis van javascript (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Gong is op zoek naar een ICT student die ervaring heeft met PHP en MySQL, maar bent ook al een tijdje bezig is met de mogelijkheden van javascript. Als programmeur werk je 2 ..
C++ programmeur Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een innovatief video/visuele technieken en 3d bureau in Amsterdam zoeken we studenten die of zijn geïnteresseerd in een uitdagende bijbaan als C++ Programmeur. Je ..
Parttime PHP programmeur Utrecht (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een webdevelopment bedrijf in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Programmeur (parttime). Ben je bekend met PHP, SQL , (X)HTML, CSS? Heb je al ervaring met ..
PHP programmeur gezocht voor thuiswerk (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Gong.nl is voor een opdrachtgever in Aalsmeer op zoek naar een PHP Programmeur die affiniteit heeft met de transportsector. In deze bijbaan zul je werken met PHP en ook de IDE..
Bijbaan Linux systeembeheerder Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een bedrijf bestaande uit jonge enthousiaste technici die hostingservices verlenen, zoeken wij een student Systeembeheerder die het team wil komen versterken. Voor deze ..
Bijbaan .NET en ASP(X) programmeur, deels Thuiswerk (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Op zoek naar en afwisselende bijbaan als .NET Een ASP(X) programmeur, waarbij je werkt voor een aansprekende klantenkring? Voor een bedrijf in Amsterdam dat applicaties ..
Parttime EXML / XSLT Programmeur, deels thuiswerk (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een bedrijf in Amsterdam is Gong op zoek naar een ICT student die als parttime EXML / XSLT programmeur aan de slag wil en deels thuis wil werken. Dit bedrijf ontwerpt, ..
Linux systeembeheerder gezocht voor bijbaan (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een bedrijf bestaande uit jonge enthousiaste technici die hostingservices verlenen, zoeken wij een student Systeembeheerder die het team wil komen versterken. Voor deze ..
Bijbaan ASP programmeur met AJAX ervaring (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor deze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste student ASP Programmeur die wil werken aan de core applicatie van onze opdrachtgever: een web based..
Bijbaan PHP programmeur Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een bedrijf met een dynamische omgeving en fantastische faciliteiten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Programmeur. Het is de bedoeling dat je minimaal 2..
Bijbaan als Webdeveloper Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een bedrijf met een dynamische werksfeer en een dito kantoorgebouw in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die op zoek is naar een bijbaan als ..
Student Webdeveloper gezocht met kennis van javascript en CSS (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan als webdeveloper? Voor een jong bedrijf dat veel werkt met Backbase technologie zoeken we een ICT student die graag nieuwe Front End..
Deeltijd PHP Programmeur Rotterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een internetmedia bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Programmeur (parttime). Ben je bekend met PHP, SQL , (X)HTML, CSS? Heb je al ervaring met ..
Web 2.0 programmeur gezocht voor bijbaan (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een innovatief bedrijf in Enschede is Gong op zoek naar ICT-studenten die geïnteresseerd zijn in het bouwen van originele, haalbare en functionele ..
Bijbaan als Python programmeur, parttime (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een software bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Python programmeur. Ben je bekend met Zope, Plone of Django en ben je leergierig en hou je veel van ..
Handige Programmeur gezocht, deeltijd (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Een relatie van ons in Budel bouwt webapplicaties met open source technieken (Ruby on Rails, PHP/MySQL, Javascript, Java). Er werken ervaren technici, waarmee je ook Agile ..
Student Linux systeembeheerder gezocht voor bijbaan (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een bedrijf bestaande uit jonge enthousiaste technici die hostingservices verlenen, zoeken wij een student Systeembeheerder die het team wil komen versterken. Voor deze ..
ICT Bijbaan: Flash en XML scripter gezocht (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor een multimediaproducent in Nijmegen is Gong op zoek naar een student die in een bijbaan aan de slag wil als Flash en XML scripter. Onze relatie maakt videoproducties, ..
ICT Bijbaan als ASP programmeur Amsterdam (vervuld)
Stubits (t.h.o.n.v. Gong Networks) Voor deze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste student ASP Programmeur die wil werken aan de core applicatie van onze opdrachtgever: een web based..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Heerhugowaard