Vacature Kender Thijssen zoekt Cisco specialisten!

in Veenendaal

Kender Thijssen ICT Solutions BV
  • Kender Thijssen ICT Solutions BV
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering / Freelance
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving De inhoud

Jij bent al jaren specialist op het gebied van netwerk-infrastructuren en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je bent in staat om je kennis up-to-date te houden en je werkt graag samen met collega’s uit andere vakgebieden die innovatie en kennisdeling belangrijk vinden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de klant bij mogelijke oplossingen, verstoringen en wijzigingen. Je bent daarom ook veel op de weg en het hebben van een rijbewijs is een must. Complexe netwerk- en beveiligingsvraagstukken zijn jou op het lijf geschreven. Kwesties bij verbindingen tussen verschillende type firewalls en vraagstukken op het gebied van routering moeten voor jou geen probleem zijn. Certificering is voor jou belangrijk. Je hebt een MBO+ opleiding en je bent CCNA gediplomeerd en wilt graag je CCNP halen of bent er al mee bezig.

De belangrijkste taken in deze functie zijn:

· Inventariseren, analyseren, beheren en adviseren met betrekking tot de beschikbare  en gewenste infrastructuur van onze klanten.
· Vaststellen welke eisen worden gesteld aan de gewenste infrastructuur.
· Beschrijven van de functies die de onderdelen van de technische infrastructuur moeten vervullen, gebaseerd op de eisen die de organisatie stelt aan opslag, verwerking, presentatie en transport van gegevens.
·Ontwikkelen van alternatieven om de gewenste infrastructuur te realiseren, rekening houdend met beslissingscriteria, eerder genomen beslissingen en de klanthistorie.
· Uitvoeren van ontwerp- en implementatieactiviteiten.
· Onderhouden van parate kennis met betrekking tot in de markt beschikbare producten en oplossingen.

lees meer

Functie-eisen Om deze functie succesvol te vervullen beschik je over de volgende kwalificaties:

· Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
· Bekend met Prince II
· Gecertificeerd voor ITIL foundations
· Minimaal CCNA gecertificeerd
· Ervaring met infrastructuuroplossingen in bedrijf kritische omgevingen
· Diepgaande kennis van IP
· Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van routering en netwerken
· Affiniteit met security en firewalls
· Goed analytisch vermogen, stressbestendig, flexibel en resultaatgericht
· In staat besluitvaardig op te treden
· Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kender Thijssen is een aansprekende full service ICT-dienstverlener. Onze dienstverlening bestaat uit het adviseren, leveren, beheren en onderhouden van flexibele en schaalbare ICT-infrastructuren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van informatie- en communicatietechnologie bieden wij grote en middelgrote ondernemingen in Nederland continuïteit in ICT. We gaan daarbij aangenaam professioneel te werk.

Werken bij Kender Thijssen betekent voor jou dat je verantwoordelijkheid draagt voor je eigen werk en dat je gemotiveerd bent om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Wij ondersteunen je daar graag bij door gerichte coaching, uitgebreide opleidingsfaciliteiten en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Kender Thijssen zoekt Cisco specialisten!
Score: 7.4
Stemmen: 2

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veenendaal