user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Kender Thijssen ICT Solutions BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/3427/5421e013565f7f1afa0cfe8ad87a99ab/
Traverse 1
3905NL Veenendaal Utrecht NL

Kender Thijssen ICT Solutions BV
Score: 10.0
Stemmen: 2

Kender Thijssen ICT Solutions BV

Traverse 1, Veenendaal

Kender Thijssen ICT Solutions BV

Kender Thijssen is een aansprekende full service ICT-dienstverlener. Onze dienstverlening bestaat uit het adviseren, leveren, beheren en onderhouden van flexibele en schaalbare ICT-infrastructuren. Door goed te begrijpen wat organisaties cht nastreven en door het slimmer toepassen van informatie- en communicatietechnologie bieden wij grote en middelgrote ondernemingen in Nederland continuteit in ICT. We gaan daarbij aangenaam professioneel te werk.

Werken bij Kender Thijssen betekent voor jou dat je verantwoordelijkheid draagt voor je eigen werk en dat je gemotiveerd bent om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Wij ondersteunen je daar graag bij door gerichte coaching, uitgebreide opleidingsfaciliteiten en doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Kender Thijssen ICT Solutions BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
8 vervulde ICT vacatures
Kender Thijssen zoekt Sharepoint specialisten! (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV De inhoud Als Sharepoint specialist ben jij de expert op het gebied van SharePoint 2007 en SharePoint 2010. Als .Net ontwikkelaar realiseer je creatieve, doeltreffende en ..
Kender Thijssen zoekt Microsoft/Citrix specialisten! (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV De inhoud Grondige kennis van en ervaring met besturingssystemen van Microsoft en/of Citrix is belangrijk in deze functie. Je bent CCA, bij voorkeur ook CCEA en/of MS ..
Kender Thijssen zoekt Cisco specialisten! (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV De inhoud Jij bent al jaren specialist op het gebied van netwerk-infrastructuren en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je bent in staat om je kennis up-to-date te..
Servicedesk medewerker bij Kender Thijssen (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV Wij zoeken een enthousiaste Servicedesk Medewerker voor ons team in Veenendaal! De inhoud Als Servicedesk Medewerker binnen Kender Thijssen Support Services is het jouw ..
Netwerkbeheerder bij Kender Thijssen (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV -Meten van de stabiliteit, beschikbaarheid en performance van de beschikbare infrastructuur -Inventariseren, analyseren en adviseren met betrekking tot de beschikbare en ..
Infrastructure Consultant (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV Als Infrastructuur Consultant binnen Kender Thijssen is het voor jou de uitdaging om op projectbasis de behoefte van de klant met betrekking tot de technische infrastructuur ..
Systeembeheerder Support Services (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV Als Systeembeheerder binnen Kender Thijssen Support Services is het voor jou de uitdaging zorg te dragen voor stabiel functionerende systemen en netwerken, inclusief de daarop..
Netwerkbeheerder Support Services (vervuld)
Kender Thijssen ICT Solutions BV Als Netwerkbeheerder binnen Kender Thijssen Operations is het voor jou de uitdaging om op projectbasis de behoefte van de klant met betrekking tot de technische infrastructuur..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Veenendaal