user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software Development Manager bij ZorgDomein in Breukelen.

in Tienhoven

ZorgDomein
  • ZorgDomein
  • HBO of hoger
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Het developmentteam van ZorgDomein werkt met drie teams van in het totaal 24 Developers. De teams werken vanuit Utrecht, Heerenveen en Roemenië en zijn georganiseerd rondom de verschillende applicatiecomponenten en component overschrijdende thema’s.
Als Software Development Manager ontzorg je de developers en ben je direct verantwoordelijk voor het functioneren van de Developers, de teams en de geleverde kwaliteit van de software. Je stuurt op o.a. op overeengekomen releases en je geeft input op de (planning van) de roadmap. Door de ‘retrospectieven’ definieer je verbeteringen en zorg je ervoor dat deze gerealiseerd worden.
 
Je hoofdtaken zijn:
Het direct aansturen van de Developers en het formeren van optimaal presterende teams;
Het volgens afspraak opleveren van software ;
Het optimaliseren van de werkprocessen (Agile, Spotify, continuous improvement etc.) en de kwaliteit van de geleverde producten;
Het leveren van een bijdrage aan de roadmap;
Het verankeren van Agile methodiek binnen de gehele organisatie.
 
Het betreft een nieuwe functie binnen ZorgDomein en je rapporteert aan de CTO Peter Brinkerink.

 

lees meer

Functie-eisen De ideale Software Development Manager herkent zich in de volgende functie-eisen:
Je beschikt over relevante werkervaring binnen een vergelijkbare agile functie;
Je beschikt over relevante ervaring met ‘continuous improvement’;
Je bent een sterke leider die veel ruimte geeft voor individuele inbreng van de developers;
Je beschikt over een visie t.a.v het organiseren van agile software ontwikkelprocessen;
Je bent bereid minimaal  één dag per week te werken in Heerenveen en met enige regelmaat naar Roemenië te reizen.
                                     
Als exclusieve partner van ZorgDomein verzorgt ICT Career voor deze vacature Software Development Manager de werving en selectie. De procedure zal bestaan uit een (skype) gesprek met ICT Career en waarschijnlijk twee sessies bij ZorgDomein. Een eventueel dienstverband zal direct bij ZorgDomein zijn.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving ZorgDomein is een succesvol IT-bedrijf in de medische sector dat een sterke groei doormaakt. De missie van ZorgDomein is de zorg voor de patiënt écht te verbeteren door zorgverleners onderling én met hun patiënten te verbinden. Vanuit deze missie heeft ZorgDomein verschillende producten ontwikkeld. Deze applicaties maken communicatie en informatieuitwisseling tussen verschillende zorgverleners mogelijk én makkelijk. Zo verzorgt ZorgDomein meer dan 75% van alle verwijzingen en is daarom niet meer weg te denken uit de digitale communicatie in de zorg in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

plus auto laptop telefoon