user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Skilled Helpdeskmedewerker bij AdvocaatCentraal in Utrecht

in Utrecht

AdvocaatCentraal
 • AdvocaatCentraal
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Skilled Helpdeskmedewerker ondersteun je de klant m.n. functioneel op het gebied van workfklow- en financiële boekhoud processen. Je zal intern getraind worden over de functionaliteit en het gebruik van de software en over de technische infrastructuur waarbinnen de applicatie opereert. De vragen die gesteld worden zijn met name op functioneel gebied over financiën, boekhouding, planning en document management. De technische ondersteuning die verleend wordt is breed en niet heel diepgaand van aard. Je werkt binnen het supportteam samen met een andere collega Skilled Helpdeskmedewerker. Door de aard van het bedrijf is het mogelijk om vanuit huis te werken. De mogelijkheid bestaat om door te groeien naar een functie waarbij je projecten bij de klant gaat uitvoeren en zorgdraagt voor de after-sales. 
 

lees meer

Functie-eisen De ideale Helpdeskmedewerker herkent zich in de volgende functie-eisen: 
 • MBO + werk en denkniveau; 
 • Aantoonbare affiniteit met c.q. kennis van de functionele kant van de dienstverlening van Advocaat Centraal; 
 • Kennis van MS Office, kennis van Microsoft Infrastructuur is een pré; 
 • Kennis van boekhoudsystemen als Twinfield geldt als een pré.

Als exclusieve partner van AdvocaatCentraal verzorgt ICT Career voor deze vacature Skilled Helpdeskmedewerker de werving en selectie. De procedure zal bestaan uit een (skype)gesprek met ICT Career en twee gesprekken met AdvocaatCentraal . Een eventueel dienstverband zal direct bij AdvocaatCentraal zijn.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf AdvocaatCentraal is gestart in het jaar 2005 en ontwikkelt en verkoopt succesvol een administratief systeem dat speciaal ontwikkeld is voor de advocatuur.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Skilled Helpdeskmedewerker bij AdvocaatCentraal in Utrecht
Score: 9.6
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht