user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Skilled Servicedesk Medewerker met affiniteit voor IT bij AdvocaatCentraal in Utrecht

in Utrecht

AdvocaatCentraal
 • AdvocaatCentraal
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Skilled Servicedesk Medewerker ondersteun je de klant in het gebruik van de software applicatie. Je zal intern getraind worden over de functionaliteit en het gebruik van de software en ook over de technische infrastructuur waarbinnen de applicatie opereert. De vragen die gesteld worden zijn met name op functioneel gebied over financiën, boekhouding, planning en document management. De technische ondersteuning die verleend wordt is breed van aard. Je werkt binnen het supportteam samen met een andere collega Servicedesk medewerker. 
Voor deze functie is het niet noodzakelijk om technische IT kennis te hebben. Je zal getraind worden op het gebied van IT infrastructuur.
Door de aard van het bedrijf is het mogelijk om twee dagen per week vanuit huis te werken.

lees meer

Functie-eisen De ideale Servicedesk medewerker herkent zich in de volgende functie-eisen:
 • MBO + werk en denkniveau;
 • Ervaring als Servicedesk medewerker;
 • Minimaal affiniteit met IT;
 • Bij voorkeur kennis van boekhoudsystemen en Microsoft Office;
 • Je bent klantgericht en communicatief en sociaal vaardig.

Als exclusieve partner van AdvocaatCentraal verzorgt ICT Career voor deze vacature Skilled Servicedesk Medewerker de werving en selectie. De procedure zal bestaan uit een (skype)gesprek met ICT Career en twee gesprekken met AdvocaatCentraal. Een eventueel dienstverband zal direct bij AdvocaatCentraal zijn.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf AdvocaatCentraal is gestart in het jaar 2005 en ontwikkelt en verkoopt succesvol een software systeem dat ontwikkeld is voor de advocatuur; documentbeheer, boekhouding en e-mail. Door de groei van de organisatie is de vacature Skilled Servicedesk Medewerker ontstaan.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Skilled Servicedesk Medewerker met affiniteit voor IT bij AdvocaatCentraal in Utrecht
Score: 8.5
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht