user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheer / Technisch Beheer / ERP / 3.000 - 5.000 euro

Applicatiebeheerder
iSense ICT Professionals
 • iSense ICT Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij als ervaren Applicatiebeheerder werken binnen een moderne en groeiende organisatie? Heb jij ervaring opgedaan met een complex ERP systeem of in de logistieke branche? Lees dan nu verder!
 • Verantwoordelijk voor het beheren van het ERP systeem en de diverse applicaties;
 • Doorvoeren van verbeteringen van het ERP systeem;
 • Je bent de verbindende schakel tussen IT en gebruikers in de business;
 • Begeleiden van integraties tussen ERP en andere applicaties.

In de rol van Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van het ERP systeem en de applicaties. Er wordt gewerkt met een overkoepeld ERP systeem dat de verschillende afdelingen met elkaar verbindt zodat er een soepele workflow ontstaat. Jij zorgt er voor dat verbeteringen worden doorgevoerd en bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de applicaties zowel On-Premise als in de Cloud. Ook zal je integraties gaan begeleiden tussen het ERP systeem en andere systemen, zoals het CRM en PIM. Je hebt contact met de gebruikers en consultants en zorgt ervoor dat benodigde aanpassingen worden uitgevoerd en geïmplementeerd.Het bedrijf vindt het belangrijk dat medewerkers mee ontwikkelen en biedt hiervoor dan ook ondersteuning op het gebied van trainingen, coaching en persoonlijke begeleiding.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minstens twee jaar ervaring als Applicatiebeheerder met complexe ERP systemen.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Als Applicatiebeheerder kom je te werken bij een grote handelsorganisatie in de omgeving van Doetinchem. De organisatie is sterk groeiende; om je een indruk te geven is de organisatie afgelopen jaren ieder jaar 10% gegroeid. Als je nu instapt zal je een belangrijk onderdeel worden binnen deze groeiende IT afdeling. Binnen de organisatie bestaat een informele sfeer en ambitie wordt ondersteund door het aanbieden van trainingen. In het team kom je te werken met momenteel vijf andere Applicatiebeheerders, zes Helpdeskmedewerkers en vier Systeembeheerders.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m

Arbeidsvoorwaarden

• Ontwikkelingsmogelijkheden;
• Goede secundaire voorwaarden;
• Winstdelingsregeling.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32, 36, 40
Overige info Wil je meer weten over de rol of het bedrijf? Neem dan contact op met Nancy van Doorn via 0182-756561.
Contactpersoon Mevr. Nancy van Doorn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Doetinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Doetinchem