user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature C++ Developer / High-tech ingenieursbureau / Thuiswerken / Rotterdam

Software DeveloperC++
iSense ICT Professionals
 • iSense ICT Professionals
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij als Software Developer met C++ werken aan dé Google Maps van Nederland bij een high-tech ingenieursbureau in Rotterdam? Lijkt het jou gaaf om een applicatie te ontwikkelen waardoor hele topografische kaarten opgebouwd kunnen worden voor grote en bekende organisaties, waaronder de top 10 gemeentes in dit land? Lees dan nu verder!
 • Ontwikkelen van en werken aan innovatieve ruimtelijke ordening applicatie;
 • Uitvoeren van technische implementaties bij klanten op locatie;
 • Samenwerken in een dynamisch Agile team;
 • Werken aan innovatie en kennisdeling.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Developer (bij voorkeur met C++);
 • Je hebt ervaring met databases, Oracle en SQL;
 • Werkervaring met webdevelopment, 3D en Agile werken is een sterke pré. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Je komt te werken bij een high-tech ingenieursbureau in regio Rotterdam. Al ruim 15 jaar werken ze aan de eigen ontwikkeling van innovatieve applicaties op het gebied van mobiliteit en infrastructuur, met onder andere C++ en Qt. Met al hun jaren ervaring bedenken en ontwikkelen ze geografische oplossingen voor grote en bekende organisaties in Nederland. Momenteel maken duizenden gebruikers gebruik van hun applicaties en proberen ze constant vernieuwend te zijn in hun aanbod naar klanten.Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een innovatieve applicatie met C++ voor ruimtelijke ordening die onder andere door de top 10 gemeentes, provincies en waterschappen in Nederland gebruikt worden. Deze applicatie valt nog het beste te vergelijken met Google Maps, maar deze organisatie gaat verder dan dat! Deze applicatie maakt het voor organisaties namelijk mogelijk om ruimtelijke ordening te plannen, waarbij er rekening wordt gehouden met lucht-, satelliet- en grondfoto's en waar objecten naar wens getekend en toegevoegd kunnen worden. Kortom; alles op het gebied van het opbouwen van topografische kaarten en de koppelingen met diverse databronnen (zoals basisregistraties en geografische informatie) maakt deze software mogelijk. Op dit gebied is deze organisatie dan ook marktleider, waarbij je sterk wordt gestimuleerd om mee te denken over constante verbeteringen en innovatie.Voor de ontwikkeling van deze complexe applicatie is deze organisatie op zoek naar een gedreven Software Developer met C++ ervaring, waar je verantwoordelijk bent vanaf het technische ontwerp, de daadwerkelijke ontwikkeling tot het helpen van klanten op locatie met technische implementaties.Veel van de tijd gaat zitten in innovatie en kennisdeling, waarbij er projecten liggen voor de ontwikkeling van een webvariant en de uitbreiding met 3D graphics. Jij gaat hier een grote rol in spelen! Afhankelijk van je ervaring is het tevens mogelijk om een kartrekkende rol binnen het team te gaan vervullen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
C++ Developer / High-tech ingenieursbureau / Thuiswerken / Rotterdam
Score: 7.1
Stemmen: 44

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam