user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ASP.NET/MVC Developer/Internationaal/Agile-minded - regio Naarden

Software Developer.NET
iSense ICT Professionals
 • iSense ICT Professionals
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij aan de slag bij één van de meest succesvolle organisaties binnen Europa op het gebied van software die bedrijfsprocedures ondersteunt? Wil jij jezelf ontwikkelen als ASP.NET Developer in een uitdagende omgeving? Lees dan nu verder!
Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als ontwikkelaar;
 • Een zeer ruime ervaring met ASP.NET, MVC en C#;
 • Een ruime ervaring met MVC en het Entity Framework is een pré;
 • Ervaring met JSON, Visual Studio, SQL Server, AJAX en web services is een pré;
 • Kennis van Knockout.js en HTML/CSS is een pré.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Je komt als ASP.NET Developer te werken bij een van de meest succesvolle organisaties binnen Europa op het gebied van software die  bedrijfsprocedures ondersteunt. De organisatie telt op dit moment ongeveer 125 medewerkers in Nederland en wil graag uitbreiden, vandaar dat ze op zoek zijn naar een ontwikkelaar die het team komt versterken. De organisatie werkt middels een Agile methode. Samen met 2 andere ASP.NET ontwikkelaars ben je volledig verantwoordelijk voor een project, je hebt dus veel verantwoordelijkheid en afwisseling. De organisatie zit in een modern pand en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het pand is tevens voorzien van een modern bedrijfsrestaurant.Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 18 man, waarvan 5 Testers, 10 Developers, 2 data-analisten en een IT Manager. Binnen dit team wordt gewerkt middels een Agile werkmethode en heerst een informele sfeer, die door de medewerkers als open en prettig wordt ervaren en waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om je ideeën te uiten.Als ASP.NET Developer focus jij je voornamelijk op:Het ontwerpen, creëren en optimaliseren van de gehele Graphical User Interface functionaliteiten en de daarbij behorende architectuur; Het ondersteunen bij de informatieanalyse, om jouw technische invalshoek te kunnen laten gelden;  Het optimaliseren en Up-to-date houden van de documentatie die gepaard gaat aan de door jou ontwikkelde applicaties.Wil jij nog meer weten over deze organisatie? Of ben je zó enthousiast geworden over bovenstaande dat je graag het gesprek met de organisatie aan wil gaan? Neem dan contact op met Jorrit van de Kamp, via 0182-756546 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Uiteraard kan je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop op deze website.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
ASP.NET/MVC Developer/Internationaal/Agile-minded - regio Naarden
Score: 8.1
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bussum